打印 上一主題 下一主題
收起左側

fist of guthix rune盾三問

關閉 [複製鏈接]

第一 件盾係咪可以長用?好似彎刀咁?  第二 件盾用得耐係咪會減攻減防? 第三 用幾耐要走去叉一次? 如提
回復

如果你唔係member既話
dragon以下既野都唔會爆   唔會爛  唔係有任何變化
都唔洗叉電
回復 支持 反對

如果你唔係member既話
dragon以下既野都唔會爆   唔會爛  唔係有任何變化
都唔洗叉電 ...
wlo1438575 發表於 1-12-2010 22:43

你呃我既=.=個盾真係有減到我個盾先用得3-4日依家減到2%str原來係4% 你真係諗清楚喎我用緊個個係rune berserker shield 0<-------真係吾會減咩?我手套用得耐過距都冇減到/.\成日將個盾換吾換去會吾會減攻?因為我成日都係咁換同埋我上網睇過rune手套(小遊戲換)吾會減攻淨係得盾會減
回復 支持 反對

回復 3# 高手請教

It is Fish Of Guthix reward, Rune berserker shield will degrate after fighting like 10 or 15 hours(sorry, I forgot) and you will need to recharge it again.

However, rune gauntlets won't degrate unless you die
回復 支持 反對

回復  高手請教

It is Fish Of Guthix reward, Rune berserker shield will degrate after fighting lik ...
bluewinger 發表於 17-2-2011 19:51

yep,i dont guess you use berserker shield for PVE...unless PVP...
回復 支持 反對