樓主: littlestar13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[禁止修改] 戰國爭霸5,8 版 已更新

感謝你既評價,原來4p就係香腸,11.真係估唔到.
你仲記得哂啲過程,真係勁.
果場如果唔係7p斷左應該會更有挑戰性.
新版就快出,係外交方面有加強..例如有進貢系統..等等.同埋有得起塔.
回復 支持 反對

4.6版更新:
-控制區改動
-加入教學提示
-加入交易系統
-可起箭塔(換算1500黃金一座)
-加入斷絕同盟關係系統
-加入進貢系統
下載#1
希望大家提出可供購買的科技/殺敵獎勵
回復 支持 反對

樓主真的很有心XD

不斷更新增加新的東西進去~

希望改天樓主也能考慮一下做個三國 呵呵

因為我比較喜歡三國的XD
回復 支持 反對

岩岩玩完 雖然中場大家都彈左 不過都玩得好開心 又一成功的劇;o
在下只係玩左4p一次 發現有少少問題
1.人人都有塔 但係2356p都有步弓 入哂塔之後對新玩係個好大難題(小問題)
2.起始鏡頭唔係選攻防 第一次玩的朋友一定會慢哂 在下都係8分鍾先選-_-
3.4p 7p貼近程度極高 最短的只有1格距離 7p出韃靼騎兵咪好大鑊(4p上方城門)
P.S.題外話一個. . .樓主可以教我寫劇嗎?我也很想為大家服務><
回復 支持 反對

回復 45# 黑焰狼魂
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
在那看完上面那篇後再自己實戰整一個小形劇情
回復 支持 反對

回復 46# jsnjsn761

謝謝xD
回復 支持 反對

多謝各位正面的評價,
4p的問題在下一版應該會有所改善,
特別是4,7p貼近程度高的問題.我也認為需要修改.
re黑焰狼魂:我想你首先要想好一個劇情主題,再加以實施和發揮,也希望你能成功製作一個好劇.
回復 支持 反對

回復 48# littlestar13

多謝你ge鼓勵 努力中xd 下次玩叫埋我. . .
回復 支持 反對

如果中間個"周王室"可以有番d突發事件會好d-.-好似做左d咩咩咩就有新兵種咁-.-
回復 支持 反對

i have made a verison for single player only

《-戰國七雄4,6公測版-》for single player only.rar (158.24 KB, 下載次數: 18)
回復 支持 反對