打印 上一主題 下一主題
收起左側

版主請入!!!!!!強烈投訴!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

我都想要啦~投到成2千幾...真係無法!唉.....只怪自己平日唔好好洗多d版拎多d分...如果唔係一叫叫3000咪得囉=[
回復 支持 反對

+卜你啦~我都想玩牙T_T
回復 支持 反對

講真,,,我自己係之前一開服就有玩
所以真係好想要個封測序號
但就拎唔到我好失敗,,,btw,唔緊要,因為人多

...
tea7490 發表於 28-4-2011 01:00

E加就好似一場演唱會..D票賣哂..但有D人又買唔到(你就係買唔到果D)..買到果D就賣比其他人..從中票緊係抄到好高啦..佢地賣比人又犯法啦喎??你搶唔到係你既事..你無咁既本事搶AC又要係到狂插人話賣AC有幾唔岩...不如你以後見到賣牛王票就報警拉哂佢地呀..睇下拉唔拉到
回復 支持 反對

依個現象成日係game度出現-.-'' 咁唔通又要封ac?
回復 支持 反對

E加就好似一場演唱會..D票賣哂..但有D人又買唔到(你就係買唔到果D)..買到果D就賣比其他人..從中票緊係抄 ...
欗〃檸檬∂ 發表於 28-4-2011 12:27

講得岩!!
回復 支持 反對

支持..
回復 支持 反對

= =冇計架 佢要放都冇方法阻
回復 支持 反對

坦白講我都唔知有咩好投訴

呢D情況唔好講網路上BID野.
你有邊個商人商家唔會咁做野.
上面都舉左個例子.炒黃牛飛
根本係一樣道理.

個ACC係人地到佢有自己既行使權.
當然.
版大/超版都可以SET RULE要求投得AC既人唔可以轉售.

但今次既然無ge
咁人地有佢自由去選擇使用/轉讓/賣左佢

果個人有冇品係後話.
但係無任何投得AC限制下.佢鐘意做咩係佢既權利.
回復 支持 反對

其實售賣我覺得冇問題,如果人地係第二個地方拎到幾個序號,而又用唔晒

拎黎樂古賣,咁又可以令到樂古會員多一個選擇,你話貴,大可以唔買

但有樂點既會員咪可以多個機會買到,有人可以番工,bid唔到序號,為有係呢d會員度買。

各得其益,冇問題
回復 支持 反對