打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 忍左好耐...不知所謂既任務mode

自己唔識開場?
回復 支持 反對

GM同開發者佢地可以打得WIN EX既我無野好講
回復 支持 反對

自己唔識開場?
chengkak 發表於 2-7-2011 10:41

問題唔係呢度囉
係我唔想呢隻GAME既任務淨係玩外掛....
我想要一個有樂趣既任務囉
回復 支持 反對

問題唔係呢度囉
係我唔想呢隻GAME既任務淨係玩外掛....
我想要一個有樂趣既任務囉 ...
龍刃天 發表於 2-7-2011 10:43

你開左場就會有冇用外掛既人入架啦
回復 支持 反對

連set個任務都唔識set好   難度提升就係一味提升敵機既攻防血
咁低B洗鬼你SET咩  小學生都識啦
一味由得外掛係度腐蝕呢個ONLINE既任務MODE而坐視不理??
係想賺多D錢既就唔該整得好少少
回復 支持 反對

你開左場就會有冇用外掛既人入架啦
chengkak 發表於 2-7-2011 10:45

治標唔治本
你自己開個場打羸EX比我睇我就冇野好講啦!
回復 支持 反對

治標唔治本
你自己開個場打羸EX比我睇我就冇野好講啦!
龍刃天 發表於 2-7-2011 10:47

之前打任冇外掛/改機    之前大把人打左幾日都打得嬴啦    係你打唔到?洗唔洗幫你手?
回復 支持 反對

之前打任冇外掛/改機    之前大把人打左幾日都打得嬴啦    係你打唔到?洗唔洗幫你手? ...
chengkak 發表於 2-7-2011 10:50

果D又未係用BUG  唔係卡位就係卡怪
呢D叫正常?
你唔用BUG唔用外掛
有本事既就用你既技術打比我睇
回復 支持 反對

果D又未係用BUG  唔係卡位就係卡怪
呢D叫正常?
龍刃天 發表於 2-7-2011 10:52

唔洗卡都打得嬴啦....睇你識唔識既姐
回復 支持 反對

平心而論 你係有道理既
d任務真係set得好低能 不過冇辦法 鬼叫原廠 韓服個邊都係咁
另外你講鎖room 一般都係 升機用  其他既我唔太清楚 但一般都係升機用
其實gm 唔講 唔多唔少都係知道隻game 本身就係on9
邊有人玩gundam game要 升機升技能咁弱智架!?  
整埋哂D咩7野 OC 都痴X 線 要成幾千/ 萬幾 經
如果你有玩GVG NEXT 既你都會咁諗
仲要係一隻以對戰為樂既 高達game
真係講起都好撚火 d機又set 到白白痴痴咁 d 技又跟d唔跟d
個班咁既製作人真係好心有時間就睇下高達啦我真係想小佢老X
特別係韓服岩岩更新個部不知火 曉 真係他媽的ON9........唉......

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
ttimecrisis4 -5 認同,但有粗言

查看全部評分

回復 支持 反對