打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 你地班人都幾煩wow

本少爺不看好g1但也覺得你地煩,日日嘈黎嘈去,咁多唔滿意咪跳服/唔玩囉!另外成班人被人講,剩係識得話人g1間諜,小學雞行為.....
大佬!俾D新意俾D創意黎啦!好悶呀!

BTW,樓主都有睇ming仔D野?
回復 支持 反對

回復 39# karara691

咩叫玩緊人地代理既GAME就要就
佢地出M圖G圖,點樣更新係佢地經營手法,呢D冇得怨

但係佢地出D活動,消費賞等等,問題多多
好似上次希古單野一堆人沖左用左M都冇希古扲,
官方冇正視
仲有以前一堆活動講左又冇做到,獎品一次次更改等等
呢D就係我地消費者玩家怨佢既
重有LAG SEV彈GAME呢D

而家G1錢照賺,服務成諾做唔好,就係我地要怨既野
佢做唔好仲想轉經營手法就更加睇唔過眼
即係好似政府知香港人買唔到樓,仲放棄建居屋咁呀,明唔明呀
港服有人用掛幫下你升LV,韓服你唔駛指意有
即係好似移民都要錢架,你唔做港服生你就冇醫療保險呀

明唔明呀,各位小孩
回復 支持 反對

睇黎對你黎講轉服真係唔使成本...

我唔抱怨港服產品包呃錢,反正除左新手包之外其他都係廢,買果D包既人都傻 ...
pk1pk1kp1 發表於 23-8-2011 17:25

難左d啵,依家主要都係果幾樣活動
消費獎,頭30名,雙經,或者平日打夠唔知幾多場送經膠
不過可惜既係,佢連經膠都可以冇左回事
就算消費獎度都可以亂派
想佢有心代理埋落去都有難度
回復 支持 反對

其實你開得呢類形post都系有問題:o
回復 支持 反對

回復  karara691

咩叫玩緊人地代理既GAME就要就
佢地出M圖G圖,點樣更新係佢地經營手法,呢D冇得怨

但 ...
ng26kw13 發表於 23-8-2011 17:49

政府而家一定要幫班窮人既?
窮人自己冇飯開就鬧政府,咁得閒鬧政府不如自己搵多D錢
家陣政府要養你全家?   窮人唔洗做?
買唔到樓就搬啦,自己唔用腦解決問題,一味叫人就自己
呢D就係現代人  你醒下啦,政府冇責任幫你解決問題架
========================
充值活動,呢個問題我冇遇過,但係有的話
的確係官方問題
Lag ser   家陣奉旨比個令ser你?   唔中意就走
回復 支持 反對

家陣政府要養你全 ...
karara691 發表於 23-8-2011 17:56

請問呢個post咁多頁,有邊個要政府老馮咁養窮人?
窮人只不過係用係佢地所講既轉服=移民咁簡單
唔該唔好乜都扯埋一堆來講
回復 支持 反對

又一個打手~
回復 支持 反對

請問呢個post咁多頁,有邊個要政府老馮咁養窮人?
窮人只不過係用係佢地所講既轉服=移民咁簡單
唔該唔好乜 ...
不知情 發表於 23-8-2011 18:07

佢地好似覺得乜都係老馮咁
我只係舉個例子姐
回復 支持 反對

家陣政府要養你全 ...
karara691 發表於 23-8-2011 17:56
政府唔幫窮人係個政府自己傻,佢咪唔好幫囉,佢自己個國家窮姐,佢自己聲譽受損姐
窮人唔係唔做,係做極都係窮,窮人冇得同有錢人鬥
買唔到樓搬?搬去邊?搬去D隨時倒塌既屋仔?訓街?定係死左佢算?你講到咁對窮人好唔公平
回復 支持 反對

回復 45# karara691

醒下果個係你
政府冇責任幫窮人,同政府不負責任製做更多窮人同貧富懸殊
又係另一回事
咩買唔到樓就搬,UP緊D咩都唔知
你自己住緊既地方係政府既定自己既又知唔知呀
點解一定要買樓,你又知唔知呀
咩叫可持續發展呀,你又知唔知呀
回復 支持 反對