打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 講SP9=冇錯

關閉 [複製鏈接]
樓主要不要搞演唱會呀?.?
我一定買票入場
看你智障能令我減減壓~

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
ttimecrisis4 -5 人身攻擊

查看全部評分

回復 支持 反對

我唔串你,事先聲明,我唔好屈我,唔係我都報警
大家既言語冇中傷你,就唔係"希零"你

你又串錯字,既然你用得google,就check埋你d生字有冇問題
係internet唔係internat
係very唔係vary
係word唔係ward
係freedom,唔係freedam,仲有中間唔駛加多個saying
係chinese,唔係chinses

雖然你口口聲聲唔係抱怨人地話你sp9
但你既內文同抱怨冇分別,而且你既觀點仲要人地認同埋你>話人sp9係岩
既然你開得post討論sp9,就自然會有人反對sp9

另外你呢個都係抱怨文- -
回復 支持 反對

re:c330

好似佢被人high到之後咁講...唔記得lu
回復 支持 反對

回復 72# ng26kw13

已 報告  的我@@
回復 支持 反對

你上一篇我有睇 呢篇我都有睇 我只想講 一係純中(純繁純簡隨便) 一係純英 香港人都睇得明
中英夾雜. 中文就簡繁混, 英文就正英拼音混. 係香港會被稱為火星文 人地閱讀會有困擾

回應主題的話 間房無禁 放SP係梗, 人地嘈就隨得人
你覺得SP不平衡 咁就去開禁SP房(房名打明) 其實無咩問題
回復 支持 反對

你有六大問題:
1.比人爆到sp係你技術問題,
2."sp9 is good"咁你又話人,
3.sp9講得出黎就差唔多=小學雞(15歲以下或其心智年齡不足15,都係小學雞),
4.冇手寫板就打速成/倉頡啦,
5.小學雞學人拍拖,你照下鏡先啦,書都未讀好!
6.仲有你話人係9就姐係誹謗,me maybe會call999 黎nine u,
p.s. nine我ar been
回復 支持 反對

唔好話我話你
唔識打中文就算了
冇$買手寫版都算了

d英文錯到我都唔識睇都算了

樓主你也算了吧
回復 支持 反對

你有六大問題:
1.比人爆到sp係你技術問題,
2."sp9 is good"咁你又話人,
3.sp9講得出黎就差唔多=小學雞(15歲 ...
1012 發表於 7-9-2011 22:17

強大
回復 支持 反對

邊個係我呢個post串我 我唔排除会报警
只可以話樓主心智未成熟
串吾起~~~
回復 支持 反對

我認為樓主係識拼音既咁點解唔打拼音?(唔通你連拼音都唔識??)仲有如果你唔認同人地開SP既我可以建議你去玩1V1因為1V1係唔比開SP既,如果你仲係唔中意既~~~得!!直接DEL左佢
回復 支持 反對