打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 手機綜合討論版 活動完結

關閉 [複製鏈接]
「認識自己的手機」活動參加表
---------------------------------------------
會員名稱:
`唯×粒樂手機牌子和型號:iphone 4
手機圖片:
購買原因:舊電話壞佐,唔知買咩,就買佐佢
該手機的優點:上網快啦,多game挽
該手機的缺點:好快冇電,好多人用
對該手機的感覺:雖然冇iphone4既人,都好想要佢,但係你有既時侯,就諗到我既感受,早知我等多一陣,換Galaxy S2
,唉,宜家又要等佢壞,都應該有排;(

評分

參與人數 1樂點 +35 收起 理由
maxycy + 35 活動

查看全部評分

回復 支持 反對

---------------------------------------------
會員名稱:/
手機牌子和型號:Apple/iPhone4S
手機圖片:
購買原因:iPhone For Steve
該手機的優點:A5 CPU
該手機的缺點:3.7" MON
對該手機的感覺:雙核心 A5 晶片、全新 8 百萬像素鏡頭及光學技術、iOS 5 及 iCloud。出色的 iPhone,現在更出色。

會員名稱:/
手機牌子和型號:HTC Desire HD
手機圖片:

購買原因:賣相好
該手機的優點:720P 拍片 , 4.3"  MON ,1 GHz CPU
該手機的缺點:164g 重 ,4.3" MON
對該手機的感覺:太重但靚MON已經蓋過缺點

評分

參與人數 1樂點 +30 收起 理由
maxycy + 30 活動

查看全部評分

回復 支持 反對

會員名稱:longpeter
手機牌子和型號:Nokia 7100s-2
手機圖片:
購買原因:我啊爸唔用比我
該手機的優點:字典計算機基本齊全,畢竟係平機
該手機的缺點:功能少,好快冇電
對該手機的感覺:跌過不下數十次都唔壞,幾好
                        作為一個中一生,我覺得都幾OK
                        台機廢,我D FD唔會拎黎玩,唔會咁快壞

評分

參與人數 1樂點 +45 收起 理由
maxycy + 45 活動

查看全部評分

回復 支持 反對

會員名稱:~DSM~
手機牌子和型號:samsung galaxy ace S5830
手機圖片:
購買原因:平、靚、save左$好耐先買到(昨日買XD)
該手機的優點:行2.3.4 多app玩 可以root同ROM
該手機的缺點:Ram少、CPU得800MHz有少少慢
對該手機的感覺:我覺幾好用<---對我來講,如果要勁機咁買plus/S2 加上行android2.3.4都唔錯,另外android market近排更新左,變得靚左。
附錄:昨日晚自己搞的桌面。人生第一部android手機~~~

我E+個個samsung電話既桌面
P.S.個張相係我自己去韓國+日本係飛機個到影(日出
)

samsung改成HTC^_^

評分

參與人數 1樂點 +50 收起 理由
maxycy + 50 活動

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對