查看: 5280|回復: 48
打印 上一主題 下一主題
收起左側

<<Beautify It!!>>上色活動最終結果!! >w0/

Hi all >w0/!

於上月月尾舉行嘅 第一回 SD Nakuz<<Beautify It!!>>上
活動經過一大輪嘅投票,終於得出比賽結果啦!!

渣古組第一名係xa1326!!恭喜曬>w0(拍手  
而高達組經過幾番波折,終於選出真正第一名-
恭喜會員037嘅HI-Nu色系以高票勝出!!

高達組重選地址:
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4260769&extra=page%3D1

<<渣古組>>

First
參加者樂古ID:xa1326 (裝甲版渣古)

Second
參加者樂古ID:AtroCity(黑色三連星渣古)

Third
參加者樂古ID:031086(雨林用渣古)

<<高達組>>

First
參加者樂古ID:037(HI-Nu色系)

Second
參加者樂古ID:iprciprc(電鍍版高達)

Third
參加者樂古ID:單字. . .不. . .雨漂揚 (真紅高達)

獎品:
第一名:40樂點﹑記錄2次
第二名:40樂點﹑記錄1次
第三名:30樂點﹑記錄1次
參加獎:8樂點

(記錄滿10次可獲"創意勳章")

獎勵程序:
各組Top3玩家可於本帖內以下表拎取獎品

1. SD高達名稱:
  2. 得獎作品名稱:
複製代碼

---------------------------------

對了,下次大家為自己嘅作定個名先,朕
要為二十個人作名可是頗令人痛苦的說-w-"

-------------------------------------

懲罰公告:

由於發現rockeyxxxx會員使用不當手段,影響活
動結果,就此已對rockeyxxxx作出處罰,並將涉
事帳號全數凍結。敬請會員們切勿以身試法,謝
謝。

(涉事名單待會公告,如有任何異議,可自行與朕聯絡0w0)

-----------------------------------------

~~/\-------/\~~
   /   |      |    \
  \>   \/\/   < /  一  請繼續支持Nakuz活動吧!>w0/
    |||||||||||||
一|               |一
    -----------
      /       \
(這是貓)
回復

第一張簡單就是美
回復 支持 反對

高達組第一張真係好X 咁都有第一
回復 支持 反對

不懂欣賞第一張的高達,我認為它不是高達,是一堆黑色的物體
回復 支持 反對

回復 1# 藤星

最後果架都唔錯!!!!
回復 支持 反對

嘛~放心好了,下次朕會有新政策>w0
回復 支持 反對

我想講高達組第1名水準真係........
可能係我眼光太差
回復 支持 反對

渣古組同高達組o既第1名 .......
我唔識欣賞
回復 支持 反對

部第一名高達真係攪到我囧曬,第一眼看下去我哇左出來.
回復 支持 反對

回復 1# 藤星

你係點選高達組第一張?
回復 支持 反對