打印 上一主題 下一主題
收起左側

建議: 比賽作品 公佈問題

是以,有亡羊補牢一句。

仍有問題,可再開帖/逕自查詢該版主,或詢問CSO版負責人鴻-超版。 ...
Christopher.C 發表於 4-11-2011 21:49

投訴帖都給你封了-.-
而且 a版主都沒給我回覆
回復 支持 反對

無人交就直接第一名啦

一喺就取消佢

咁樣延遲佢比賽結果都無公信力喇.
回復 支持 反對

投訴帖都給你封了-.-
而且 a版主都沒給我回覆
sakura_櫻 發表於 4-11-2011 21:57
再PM,仍無音信則我親自PM。

唔,投訴帖可以再開翻案,但我比較建議直接去PM問該版主給鴻。
回復 支持 反對

再PM,仍無音信則我親自PM。

唔,投訴帖可以再開翻案,但我比較建議直接去PM問該版主給鴻。 ...
Christopher.C 發表於 4-11-2011 22:08

其實佢已經有睇過我個投訴帖. 但係近幾日無動於衷.. PM佢作用都不大..
    認真, 11月8都已經就到. 再投訴都沒有用
回復 支持 反對

其實佢已經有睇過我個投訴帖. 但係近幾日無動於衷.. PM佢作用都不大..
    認真, 11月8都已經就到.  ...
sakura_櫻 發表於 4-11-2011 22:16
原則問題
回復 支持 反對

原則問題
Christopher.C 發表於 4-11-2011 22:53

既然超版你都認為有問題, 那就請替本人處理此事,
    此終我只是一個普通會員, 本人之意見他可以無視
    但 閣下之意見則不能.
回復 支持 反對

容許我說些話,其實a版不應因一個會員而推遲,而那會員的原因就別說了,但他應該有仔細地計劃好何時交片何時整片和有突發事件時要如何辨,所以a版絕對不應為一人而推遲..

其實這番話我都說過n次了,不過再重複多次,希望不要再有同樣事件發生:

例如,因為有個人肚痛要去左廁所先上到機,咁班機就推遲起飛就佢,但係如果飛機上面有人係急住要去第二到(姐係飛機目的地)開會,就係因為個個人肚痛去wc而遲飛搞到佢冇左份工,比著你嬲唔嬲?
回復 支持 反對

已通知該版主。
回復 支持 反對

到現在,我不得不承認我今次推遲最後期限既做法確有問題,我先向樓主道歉
我的確係睇吾清楚胡亂推遲最後期限係有其他不公既地方
我現在要處理既係亡羊補牢,因為今次既時間我已經比左,不如將時間推前為11月6日上午11點前(/+)將樓主既影圖區既加亮至比賽結果發佈
今次之後,我舉辦既活動時限將不會胡亂推後,如有需要,我會調查會員既民意,再同其他版主們商量好先一起決定是否有改動
請問大家有咩意見?

另外,大家有咩問題係可以pm我,我會盡快回覆
回復 支持 反對

到現在,我不得不承認我今次推遲最後期限既做法確有問題,我先向樓主道歉
我的確係睇吾清楚胡亂推遲最後期限 ...
a507845363 發表於 5-11-2011 10:36

既然你都已讓步, 我也不想再追究.
回復 支持 反對