打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Android] 想買部samsung tablet,,邊部好?

關閉 [複製鏈接]
回復 20# EY3P

2k幾算平+la... Asus 5係大陸貨woo... 2泥Novo 7只係單核
回復 支持 反對

回復  EY3P

2k幾算平+la... Asus 5係大陸貨woo...
情風 發表於 7-1-2012 18:08

價錢又唔係問題既. 但唔捨得. 再加上近排有個Fd拉我買多部iPhone 用.  (利申. S2用家:lol
回復 支持 反對

回復 22# EY3P

板主板主,荷包要緊ar.. s2同ip 差5多姐.. 5值ar...
回復 支持 反對

回復  EY3P

板主板主,荷包要緊ar.. s2同ip 差5多姐.. 5值ar...
情風 發表於 7-1-2012 18:11

其實小弟覺得iPhone 根本冇得同 S2比. :lol但近排有啲覺得S2個Mon . 好難睇 . 想轉Note , 個Fd又拉我買iphone:L
回復 支持 反對

其實小弟覺得iPhone 根本冇得同 S2比. 但近排有啲覺得S2個Mon . 好難睇 . 想轉Note , 個Fd又拉我 ...
EY3P 發表於 7-1-2012 18:13

下... 點解難睇ar? Note,5好ar... 剩係換左果mon,d餡冇換+woo... 甘就5k la boo..  我認為Razr同Nexus 會好d
回復 支持 反對

下... 點解難睇ar? Note,5好ar... 剩係換左果mon,d餡冇換+woo... 甘就5k la boo..  我認為Razr同Nex ...
情風 發表於 7-1-2012 18:16

清到起粒的 . 定等 GS3. 呢排吹得好勁過啲人 .
回復 支持 反對

t2不能硬解1080p h.264,仲要賣咁貴   人地大陸1000蚊2160p都解到la
   雖然ipad都因為個ios播唔到, ...
aaq1234 發表於 7-1-2012 14:26

甘都係要諗諗,,,,我應該會等四核果部,,,其實仲諗緊買手機定tablet
回復 支持 反對

回復 27# yu23416187

你係指 Asus transformer prime?
回復 支持 反對

回復  yu23416187

你係指 Asus transformer prime?
情風 發表於 7-1-2012 21:49

yes,,,大慨價錢係?
回復 支持 反對

回復 29# yu23416187

4,5k左右la..   水貨好似有貨,事關有好多人攞左去跑評測... 秒晒d雙核...
回復 支持 反對