打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 天空 死昆狗 條利無毛 昆帶地比防爆 有圖

我比左6個防爆佢  佢又話有客  又咩又咩  最後收左防爆就走左人

90LV都要昆   帶一場好難咩   
唔知報警受唔受理
回復

天ser搵帶升緊係搵乖乖女:hug:
回復 支持 反對

報警最多會幫你落案
然後9成會不了了之
始終係某d人眼中 game既野就係無價值
唔會認真處理
我玩左3~4年  天空ser從來無聽過有有昆狗比人拉
但就經常見到d昆狗昆到大富大貴好風光
見到某昆狗玩返唔夠1個月  昆到既財產以目測計算
等於我玩左3年既總資產以上  
佢仲可以風風光光用狗屁理由清走我d fd
真係諗起都心酸

不過  你始終無影底交易果一刻既相
證明唔到你有易過防爆比佢
就算你有影果幅相既時間
證明到佢在自稱有客既情況下死地時間係度收騎卷
警察都唔會受理, 畢竟警察唔係玩家 唔會清楚ed野
而且當d龜問你 你比佢昆左既野  值hkd幾多錢  你會點答?  
防爆hkd 4蚊1粒  即 [24蚊 ~ 38蚊 + 4蚊] 左右既價值
你應該會知d龜會點答返你

講真要查  d龜一定查到
你用部電腦做過咩黎  部機都會有記錄
但問題就係出係 ed應該為市民服務既公僕
沒有為市民盡力
偶爾捉幾件放係警訊度祭旗就算
大部份係接到案件既時候就識點close file
ip係網吧 查唔到落去 / ip位置不在香港 不是管轄範圍   之類

最後如果有其他相最好post埋出黎
如果無既話......其實我應該關題
因為唔符合開這類post既要求
回復 支持 反對

下次小心D啦
回復 支持 反對