打印 上一主題 下一主題
收起左側

各位希望日後活動以咩做獎品(1)~0w0?

關閉 [複製鏈接]
送多幾版la^^
回復

機庫呢!?!
回復

拎你做獎品~
回復

藤星睇到~!A_A萬分感激

雖不在投票之內

但糸機庫對好多玩家來講都好吸引,
1說全G玩家(像在下A_A)因唔買點,所以自然機庫比較上少
,因此機庫需求量會增加,如果日後有活動的獎品是機庫的話,
自然會吸引樂古的朋友參加,推動活動人流
因此機庫是"神聖之物"所而買點玩家也可能會有興趣的

2說新式戰艦 (木馬﹑大天使等)
雖然新式戰艦不是不錯,但基於SD中戰艦戰都不是太多,
所以恐怕吸引不了參加的人

3說新S Rank機
雖然新S Rank機體是有點吸引,但是對$金錢$方面不太化算了,
改為S Rank機體設計圖(由勝出人指出)也許會吸引多d

4說N個的蛋幣 (N=可能10個-50個)
因為部分公會戰中才有約50為數的蛋幣,
轉到15-20,又不太吸引,
而也是對$金錢$方面不太化算了

5說N個的防爆 (N=10個-30個)
"神聖之物",但1種神奇力量消失,烕力,價值大跌

6說80 GO點 .......
吸引力太低了

7說 韓服AC+教學......
吸引力(個人)高....姐但系有少少像捯G1米....回報不大(參加人數量)

再說稀有機體 (_R Rank之類) ...
吸引力高,但如何比果位玩家又糸1大問題

最後是....希望有人睇e個回覆=-=....
雖然睇落去好似好少...但在下唔色打字...要手寫板慢慢寫....
有時又成日寫唔中d字....要寫過=-=...所以寫左個幾中....
但糸如果冇人睇e個回覆+回...我會心碎+抓狂的=-=...................

評分

參與人數 1樂點 +16 收起 理由
藤星 + 16 有意義回覆

查看全部評分

回復

藤星睇到~!A_A萬分感激

雖不在投票之內

但糸機庫對好多玩家來講都好吸引,
1說全G玩家(像在下A_A)因唔買點 ...
tjukaman 發表於 18-7-2012 12:02

偶爾自已掏錢送一送冠軍150點不是問題=W=
回復

回復 15# xa1326

2月小鳥太爽快了吔A_A
  ps我要同所有樂古友做朋友~!小鳥接招啦~!
回復

回復  xa1326

2月小鳥太爽快了吔A_A
  ps我要同所有樂古友做朋友~!小鳥接招啦~! ...
tjukaman 發表於 18-7-2012 22:52

2個月一次吧=W=反正最近沒有神馬S機想要
不過小活動獎品正想想要不要官方支持=W=
回復

回復 17# xa1326

2個月一次.....正好和2月小鳥相近呢A_A
最近的S機太混帳了=-=
小活動獎品也要官方支持也像有點怪怪的...但也沒差呢A_A
回復

回復  xa1326

2個月一次.....正好和2月小鳥相近呢A_A
最近的S機太混帳了=-=
小活動獎品也要官方支持也像 ...
tjukaman 發表於 18-7-2012 23:05

尚未夠年齡工作 ORZ
回復

回復 19# xa1326

未夠年齡工作=-=..偷看二月鳥申請版主個post,....
(話說睇完真糸燃起我心入面想幫樂古出1分果團火...)
   年齡真的很少oh :lol ...同在下有得比A_A'....
回復