打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Windows Phone] 市面上有D 咩window 機呀?

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
回復 支持 反對

拭玩既samsung force同omnia 7
2部e家水貨e家都唔洗2000蚊,有1ghz-行wp7已順(不=快)過晒全部android,有大mon
回復 支持 反對

你5急住買個話,不如等 Win8 la,怇話win8 支援手機,姐用到pc d 程式woo.... 5急住買個話不如等下 la,win ...
情風 發表於 15-3-2012 19:26

朋友,叫window phone7唔係window mobile ,window mobile 7真係過嫁(xda班人將wm6.5改)wp7同wm7完全唔同...同埋泥,wp7.5 mango其實都係剛出,全線wp7都有得昇級上wp7.5,同埋呢,win8 ms$話過晒唔會用係手機到
win8係支援平版同arm架構cpu,唔係手機,win8最低要求要1366x768先有metro介面,你唔係唸住會有一部手機有咁既Resolution ma
就算係行win8, arm架構cpu都唔會有咩software行到la,根本window所有app都係得x86....ching你唔好玩野la:lol
回復 支持 反對

朋友,叫window phone7唔係window mobile ,window mobile 7真係過嫁(xda班人將wm6.5改)wp7同wm7完全唔同.. ...
aaq1234 發表於 15-3-2012 21:46

mobile果個5好2思,我錯 but你睇下OMAP 54xx 每秒幾多pixel 可以話係拍得住d pc(弱d果d),mon Nexus都720p la.... 差5多ar.... (5擔心,要整實得.)arm架構cpu都唔會有咩software行到la.... 你又g怇 5support,Galaxy S2 夠話玩5到game la,e+ ma 1樣得.... and Wiki話 win8 有手機woo.... (之前話5支援smartphone,e+好似又可以支援la woo....)

win8係支援平版同arm架構cpu? 乜e+ d Android phone 5係arm +咩....
回復 支持 反對

mobile果個5好2思,我錯 but你睇下OMAP 54xx 每秒幾多pixel 可以話係拍得住d pc(弱d果d),mon Nexus ...
情風 發表於 15-3-2012 22:24

咩window有寫比x86既app既咩...:lol如果行window8最後下場係會點:lol比你arm行到你一個app都開唔到la,就算連最簡單既nod32防毒你都唔會開到...
笑死,s2粒cpu根本係arm架構,而android全部有9成都係寫比arm,s2玩唔到既係game,因為mali既貼圖格式同其他主流有d唔同
不過都會行到
回復 支持 反對

回復 15# aaq1234

s2 好多app系要用怇自己既1隻版,(不過都會行到?) 系解決左姐,你5洗擔心,都係果句要整實得. 2泥,你又g 1定系arm u?   你5g Intel 都話打算玩手機平台咩?
回復 支持 反對

回復 15# aaq1234

s2 好多app系要用怇自己既1隻版,(不過都會行到?) 系解決左姐,你5洗擔心,都係 ...
情風 發表於 16-3-2012 18:03

intel已有單核atom x86 android機(未發售),秒殺全部雙核arm,不過會有ms$唔會出win 8手機,你當ms會咁玩nokia??!
不過e家x86問題係食電...你電腦用就話姐,手機用,你就會笑
回復 支持 反對

回復 17# aaq1234

你2又g ms 1定5出win8 mobile.... 2泥,食電e 個問題,以Intel 甘中2 新技術泥計,未必搞5掂.... 更何況,win phone7 都5 算太勁,仲要出左都有1 段時間,如果5急,等1 等都無妨ar....
回復 支持 反對

回復  aaq1234

你2又g ms 1定5出win8 mobile.... 2泥,食電e 個問題,以Intel 甘中2 新技術泥計,未 ...
情風 發表於 16-3-2012 18:59

你打出泥d文好難睇
回復 支持 反對

回復 19# aaq1234

5好2思,習慣左.... =_="
回復 支持 反對