打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Android] Android 4.2.2

關閉 [複製鏈接]
S3外型靚咩??有人話好似M巾= ="
allec 發表於 7-4-2012 19:24

M巾 笑左= =
回復 支持 反對

M巾 笑左= =
刺客先生 發表於 7-4-2012 21:38

one x已經入手另外上網有話話oneX 偏黃/花屏/信號低/過熱/有死點/相機有問題
我在此為one x平反
首先我好好彩部機係完美
但係真係出現過偏黃的情況---但係個人就接受到
好過3叔牌既SA偏藍mon
花屏冇出現過
過熱升左1.28官方固件已經有改善
信號的確有問題我起屋企收到2格但打出打入都好清晰
去到街收爆
我相機功能冇出現問題 連拍1秒4張好正
但係雜訊比較多 開HDR後有改善   
電池就冇甘耐用 如果連續wifi上網 Mon set auto 4個半鐘左右
但係待機時間好長 1日8%
手感好好 樣又好睇 係我見過起htc內面最令既..
如果你5係成日打機都係等XL
XL有4g 同時又比較省電
答埋你3G同4G
如果上網就差距甚微
但係講到load youtube/pps
就明顯睇到差距

好了如果想知多d one x既都可以問我..無限歡迎
PS:有小道消息就話htc4月出廠既機全部都係高素質,姐喺好出現上述問題
    4月前既機好大機會係工程機
回復 支持 反對

one x已經入手另外上網有話話oneX 偏黃/花屏/信號低/過熱/有死點/相機有問題
我在此為one x平反
首先我好 ...
5567 發表於 29-4-2012 14:23

我而家等S3睇下咩硬件
同One X差5多當然揀HTC= =
HTC品牌 軟件同服務都比***好
我只係怕One X既四核運用唔到(即係冇四核Game)
One X既四核亦係四核時代既開始
技術唔會咁好
反而One XL既雙核已經差唔多去到雙核既Top
我又想用4G...

請問One X更新後有冇咩問題未解決?
回復 支持 反對

我而家等S3睇下咩硬件
同One X差5多當然揀HTC= =
HTC品牌 軟件同服務都比***好
我只係怕One X既四核運用唔 ...
刺客先生 發表於 29-4-2012 14:29

首先tegra3 岩岩出當然好多遊戲支持5到 例如MC3
更新之後信號接收好似冇改善到
其他細bug都ko左
第二XL係用高通最新既 krait架構既cpu 28nm省電
但係性能都5差 推薦買 如果你上網為多
回復 支持 反對

等等我開個安兔兔比你睇睇s3配置 詳細既去http://mobile.hiapk.com/news/04272012/samsung-galaxy-siii.shtml
不過佢rom應該打錯 應該係32GB同onex一樣
cpu既話Exynos 4412應該係1.4ghz
回復 支持 反對

等等我開個安兔兔比你睇睇s3配置
5567 發表於 29-4-2012 14:35

One X 11XXX(4核最差分數)
One XL 7XXX(雙核最佳分數)
Galaxy S3 12XXX(4核最佳分數)

同埋1GB Ram 4核頂唔頂到= =?
回復 支持 反對

首先tegra3 岩岩出當然好多遊戲支持5到 例如MC3
更新之後信號接收好似冇改善到
其他細bug都ko左
第二XL係 ...
5567 發表於 29-4-2012 14:35

最衰One XL冇白色= =
One白色靚D
但Galaxy黑色靚D
回復 支持 反對

One X 11XXX(4核最差分數)
One XL 7XXX(雙核最佳分數)
Galaxy S3 12XXX(4核最佳分數)

同埋1GB Ram 4核頂 ...
刺客先生 發表於 29-4-2012 14:42

仲有其實呢佢5係孤寒係本身個架構問題 最多只可以support1GB ram
回復 支持 反對

最衰One XL冇白色= =
One白色靚D
但Galaxy黑色靚D
刺客先生 發表於 29-4-2012 14:43

係呀白色好靚 ......你個人玩game多定上網睇片多
T3係game方面勁
回復 支持 反對

係呀白色好靚 ......你個人玩game多定上網睇片多
T3係game方面勁
5567 發表於 29-4-2012 14:47

我見4G Plan仲平過3G= =(人仔2.75G舊客)
回復 支持 反對