查看: 4668|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

回谷

有人歡迎我嗎?
我差不多一年沒玩
有(月光 角鬥 時空 聖騎)秩序
( 聖徒 )太古
主號是月光
最後一次打過的巢穴是天啟罷了
海龍只打過一次 那時跟板主打
不過我是最後的一個人死 呵呵
回復

5月中應該會有大批人退谷

D3一出 我驚天堂變死城

建議你都唔好返黎啦呢 E排見到好多人放AC- -
回復 支持 反對

樓上說的對,呢排好多人睇完半糖的職業技能影片後,信心下跌,對自己的職業由盼望變成絕望,紛紛賣AC等.
加上D3就快出,連我自己都買佐典藏版等轉去玩D3,龍之谷留翻黎等開60同埋刷巢穴就OFF.
暑假仲有幾隻大作新GAME,預計龍之谷的前景唔多好. 建議唔好丟太多錢繼續玩,可以等暑假過後睇定D先.
回復 支持 反對

無錯!睇完半糖既測試,唔好講玩唔玩錢既玩家,基本上全部職業都廢晒,20個職得返戰士四職其中3職可用,魔導二職5個職可以玩得,唔係一般既改強某D職,而係將所有無屬性攻擊既職改強到超強,而本來有屬攻既職改弱到差唔多冇輸出,連最冇競爭力既聖徒,只係做補血同輔助,都比呢次改動廢晒所有輔助Buff~~ 呢次改動影響成15個職變垃圾,所有屬攻屬防都變廢物~~ 試問仲有邊個會玩隻咁既Game?再加上黎緊仲有幾隻大作會出,龍之谷呢次分明倒自己米~~ 你仲話返黎喎~~ 唔好開始好過啦~~

講真,好想發起一人一信再加上上龍唔玩靜坐黎抗議韓國今次既自把自為~~ 若果睇到呢段文章既你,都好不滿韓國今次既改動,就打完每日任打完晒所有你想打既巢穴後,都一齊響天堂1線既北門噴水池靜坐掛機黎反映今次韓國既過份,比壓力比台服去反映,若果真係咁改會成班人退谷啦~~ 我今晚第一個發起,會響天堂北門噴水池坐響度,開個叫反對韓服T4更新既討論房黎抗議~~ 我係太古Server,無論咩Server既你,若果都不滿韓服既T4更新,就一齊參與啦~~ (反正近排有活動,掛機有野送~~;P )
回復 支持 反對

我回來得真不是時候
回復 支持 反對

講真....

佢地改D咩都係會有人唔滿意....;P

要進行大改又要平衡係咁架啦ORZ
回復 支持 反對

我想問霸龍裝衝裝時需要多少個果凍和生命?
回復 支持 反對

次次改都有人唔滿意既啦~
唔滿意既都冇辦法bo
回復 支持 反對

DN呢次智障T4改板+ D3將出     內擾外患

真係等收皮  我放左3皮落去玩DN

但我無後悔 反正唔係多 加上公測初期真係好好玩 低比佢昆的
2個月人工 玩2年 算係咁啦- -

15號轉玩D3
回復 支持 反對

有誰可以答我裝衝霸龍裝時需要多少個果凍和生命?
nakuz_445634 發表於 26-4-2012 12:26 AM

生命精髓 1粒 2粒 3粒 4粒

果凍 12   18
回復 支持 反對