收起左側

[版務公告] 活動 - 你懂得我嗎? 答案

關閉 [複製鏈接]

活動已完滿結束,感謝各會員參加支持,以下為活動答案。

1 Motorola MOTO 明A1680
2 Nokia 8210
3 HTC Sensation XL X315E
4 Galaxy Nexus S i9025
5 Sony Ericsson W810i
6 Samsung GALAXY S Advance i9070
7 Apple iPhone2G
8 LG Optimus 2X P990
9 Samsung GALAXY S2 LTE i9210
10 LG Crystal GD900
11 Sony XPERIA S LT26i
12 Samsung GALAXY S3

活動主題:http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4352279&;extra=page%3D1

如對答案 或 活動有任何問題,可以本主題中發表。

下一個活動:[討論]如果智能手機從未出現,大家的生活會變得怎樣?
回復

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

岩左5題...第7題我有諗過係唔係2g/3g呢
回復 支持 反對

大意左 錯左2題==
回復 支持 反對

其實唔難
係有D機舊過我睇手機時侯開始了
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

iPhone 3G 機背全黑
iPhone 2G 機背雙色 (白+黑)
回復 支持 反對