樓主: asdwong1126
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] ‎2+SD戈D紅星真係= =

又係佢- -不時都見到有人話lok好串,..雖然我間唔中都見詔佢,但冇比佢串過= =
回復 支持 反對

就係呢d傻仔影衰哂d紅星
回復 支持 反對

回復 9# 886lkhboy

哈哈哈, 笑到我不行了
回復 支持 反對

Anyway, 總括d來說,
你認為你已經輸出得超多,
覺得輸左唔關自己事,
就無謂開呢個post

你比人話完, 開post,
只會比人形象係,
"因為自己太廢比人鬧"...
回復 支持 反對

多口講句,我睇唔過眼你咁話人先出聲...lok你自己實力不算勁

別以為同大量勁人傾得埋,經常同勁人一隊開黑 ...
886lkhboy 發表於 26-6-2012 21:47

多口講句,我睇唔過眼你認錯人先出聲...

886lkhboy你自己認人實力不算勁

別以為自己認錯人之後話人

自己就好似好威....你實在係話錯左人

基本上你認人實力只如一等兵, 自我反省吧@@

至於我是係邊個, 你係咪到而家都唔知呢!
回復 支持 反對

我曾經係公頻見過佢講" 我專收d 垃圾紅星皮"
雖然我唔識佢, 見到佢講d禁既野,以為佢一定好勁
之後真係見到佢, 心諗...嘩, 禁既實力講d禁既大話?..
做人真係謙虛d好, 一山還有一山高:handshake
回復 支持 反對

回復 10# 格鬥戰士

姐系O甘, 你好Q抽得你事, 人地吾抽得吾系錯WO, 你就用你個LV黎壓人. AND SO WHAT? 米又搞到自己個朵臭鬼曬LO, 仲有呢你個紅星AC有幾多系自己打出黎GA呢? 呵? 先不論你GE實力點啦. 口德就吾見得有. 仲有一件事呢, 就系有膽隻DUP隻, 街場N多吾識GE人中比人汁下呀 尾刀呀, 成日都有, 堅系睇幾彩數. 個一場就定一個人系米低輸出. O甘你的確好神LOL~(尼D NOT話曬你GE~, 主要系戈個咩LOK^__^ )
回復 支持 反對

好彩我係好隨和的紅星0_0
回復 支持 反對

回復  格鬥戰士

姐系O甘, 你好Q抽得你事, 人地吾抽得吾系錯WO, 你就用你個LV黎壓人. AND SO WHAT? 米 ...
cans 發表於 26-6-2012 22:43

第一, 我唔係紅星

第二, 我從來唔會叫人幫我升乜升物

第三, 我冇用lv壓人, 佢地廢係佢地問題

第四, 我個point係, 比人鬧自己廢, 唔應該上樂古開post, 而係要令自己更強

第五, 汁雞, 尾刀等, 主要輸出果個都會有助殺分, 傷害評價亦都唔會因為比人汁雞而降低

最後請你反省一下你講過既野, 仲有你既文法

至少我保證自己輸的時候有B以上的評價
回復 支持 反對

讀書高分就等於工作能力強?
小湊 發表於 26-6-2012 22:03

所以說人人都要給其他人一個機會,打得多自然勁(看是紅星一定打了2-3年)
回復 支持 反對