查看: 23461|回復: 37
打印 上一主題 下一主題
收起左側

【活動】One On One單挑比賽完滿結束!!(抽獎結果+影片

關閉 [複製鏈接]

Hello >w0/!!

持續左三個星期嘅OOO比賽終於係今日都有結果啦!!

係恭喜咁多位優勝者之餘,同樣要感謝咁多會員嘅熱

反應!!(你地嘅反應同Gameone贊助大小存在極大關係>w0)    

雖然朕係比賽安排上有好多不善嘅地方,但都好多

各位好大方咁比機會朕去修正!!

嘛~以下為答謝大家三星期以來嘅支持,版主們將為

家送上大量花生話題~XD!!

----------------------------------------------------

名次公告:

第一名

wkhcharlie
聖光龍騎士

抽中禮物:

1000經膠x5  (睇尼官方並冇優待版主-w-

第二名

半把神仙劍
半把神仙劍

抽中禮物:

經膠x?
第三名

loneyA
地獄小孩0

抽中禮物:

副官L  (悲劇

第四名

怪盜kid
怪盜基德

四強對戰影片

季軍賽

冠軍賽

coming soon......

八強參賽機體

SD名稱:scythe
參賽機體:真劉比

SD名稱:魔剎乂老斌
參賽機體:迷網高達藍色機Second Revise

SD名稱:怪盜基德
參賽機體:呂布

SD名稱:我好勁哈哈
參賽機體:gp02a(mlrs)

SD名稱:聖光龍騎士
參賽機體:混沌高達

SD名稱:猛虎仔
參賽機體:真劉備

SD名稱:地獄小孩0
參賽機體:飛翼高達(EW)

SD名稱:半把神仙劍
參賽機體:迦拉遜(希琳專用機)

其他參賽機體:
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4367880&extra=page%3D1

比賽花生焦點

由於比賽初期未有設立申報機制,故導致唔少參賽者被

剋意剋屬嘅情況。而當中更有"冠軍後補"嘅赤騎。經ooo

比賽後,赤騎之名立即傳遍SD Nakuz,期後更登上由對

岸BL帝開設嘅名人排行榜中。

競猜活動中共有12人與害,佔競猜人數約1/5 0w0/

赤之騎士                 戰鬥力: 浮動值
外號: 沉船帝
事蹟: 1on1比賽 原冠軍後補,超過7成支持率,結果初賽馬上沉船

ericlf2007 發表於 2-7-2012 18:19

冠軍競猜活動

於上月舉辦嘅冠軍競猜活動,獎勵會於天日

放。而不同玩家編號,獲得的競猜獎勵如下:
獲30樂點的玩家編號
2﹑7﹑12﹑30﹑11﹑48﹑47﹑24﹑13

獲60樂點的玩家編號
31﹑18﹑14﹑33﹑9﹑40﹑45﹑1

獲100樂點的玩家編號
41﹑38﹑5﹑22﹑44

獲140樂點的玩家編號
25﹑23

獲200樂點的玩家編號

(未有提及的編號為沒有獎勵)

比賽獎品發放安排

獎品:

第一名:版主專用三週年抽獎序號x1 + 200樂點 + SD版帖子冇限次高亮專利(一星期) + 100000G + NAKUZ小遊戲冠軍勳章

第二名:版主專用三週年抽獎序號x1 + 150樂點 + 50000G + NAKUZ小遊戲亞軍勳章

第三名:版主專用三週年抽獎序號x1 + 100樂點 + 30000G + NAKUZ小遊戲季軍勳章

第四名:紅色及紫色塗裝 + 200樂點

出席者:50樂點

注意事項:

版主專用三週年抽獎序號以及塗裝都會由

朕以pm直接送到會員手上,而G幣則由官

方人員親自pm。勳章方面朕會於本星期聯

絡管理員送出。至於樂點會由報名帖中一次

發放。最後第一名若要使用專利(8號-14號)

,請自行聯絡朕/鎖高亮。

(15/7 更新)
-----------------------------------------------------------

最後~~~

再一次恭喜第一代SD NAKUZ單挑帝-聖光龍騎士 >w0/ !!

嘛~!無錯,係第一代!因為不久將來OOO比賽會再度優化並

推出!期待介時能夠再次得到各位熱烈支持!!Bye Bye~>w</

~~/\-------/\~~
   /   |      |    \
  \>   \/\/   < /  一  大概聖騎呢排會不斷比人找渣吧~0w0!?
    ||||||||||||
一|               |一
    -----------
      /       \
(這是貓)

回復

橙字的句子才是重點吧
回復 支持 反對

混沌高達... :0)
回復 支持 反對

單挑帝,應該之後日日俾人排住隊挑~.~
回復 支持 反對

原來有10萬g@@

早知我都參加玩下><"
回復 支持 反對

橙字的句子才是重點吧
li1231 發表於 15-7-2012 01:32

一切都被你看透了0w0 (?)
回復 支持 反對

其實下次比賽不如每個屬性都搞個one on one比賽啦
咁咪唔會出現比人剋屬o既情況
回復 支持 反對

地獄小孩0果然強勁:lol
回復 支持 反對

其實下次比賽不如每個屬性都搞個one on one比賽啦
咁咪唔會出現比人剋屬o既情況 ...
sunny8814 發表於 15-7-2012 01:46

呢點已經納入考慮範圍~>w0

btw,朕唔能夠擔保某人唔會再沉船;P(非認真
回復 支持 反對

唔知有冇人會估到版主會入到圍呢;P
回復 支持 反對