打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Android] 有冇巴打玩過one x同s3?

回復 20# choi1028

我搵個fd幫我搞,佢話佢係大學生會多個尿袋送
你上fb搵htc個fans page都會見到有講
link
回復 支持 反對

好詳盡呀 真係多謝你ge意見
你部機出左幾耐呀??so far覺得o唔ok?
我都有問過 ...
choi1028 發表於 24-7-2012 07:21

出左部機一個星期,真係幾好用,HTC仲有個離線MAP,
DOWN一次就唔洗再上網先用到,不過係down一個地區,
唔係一次過全地球,當然品質都無google咁好啦
部機有25gb,跟機有送埋dropbox自動backup,所以25gb夠晒用,
有唔少apps對nvidia粒t3有優化,dead tripper個畫質非常之好,
need for speed,fifa 12,pes 2012完美運行唔lag機
頭先down左隻數碼暴龍,有無人玩???

(其實好多apps都唔支援4.7吋,下低會出番條menu bar出黎)
回復 支持 反對

回復 13# choi1028

One XL
回復 支持 反對

回復 16# choi1028
貪佢mon大同四核
回復 支持 反對

HTC新一代旗艦One X詳細實機評測

回復 支持 反對

我買手機主要睇機殼造型和介面,做得最好的我認為是HTC莫屬
在同價錢的底下,我買了HTC ONE XL (4G、雙核)
其實我對手機的認知和了解是新手級,甚至有點後悔買XL,因為我個plan是2G,發揮唔到部機的優點. 而且買X價錢仲平,且處理速度仲快,但相對耗電較多.不過買佐就買佐無得後悔.
我一星期前在先達買,白色+100$ 合共($hk4480)行貨
回復 支持 反對

真係差唔多者,都係睇款去買既,S3保值高d囉~
回復 支持 反對