打印 上一主題 下一主題
收起左側

9月1日 第二回 One On One比賽 賽程,賽果突報

關閉 [複製鏈接]
版主用部00做監考,
係咪應該有責任用返s死神泥監考呢?
我同佢講重賽就當無到,
甘既版主都有? ...
xJefferSoNx 發表於 1-9-2012 22:00

其實呢果場你除左小左排牛油炮之外
你都冇蝕低到
本來你殺死左版主要比一命我殺
版主都冇叫你咁做啦
只係版主話你殺佢果5分唔計就算了
果場個比數應該係我贏12:4
就算比你要埋殺版主果5分
你都係輸12:9
你又何必要這麼堅持呢
回復 支持 反對

慢了未更新 sosad
不過說中 但打字版主已編輯 真係好快-.-0

結果不用說 .......就這樣 場地是太空或大場還有得打-.-
回復 支持 反對

回復 71# hibiki147

我個時打字 放棄左場比賽啦, 你仲放牛油過泥 我先再打,
你覺得無版主係到阻住哂, 你會win到?
回復 支持 反對

回復 71# hibiki147

吾計呢個垃圾比賽, 一陣間同你單挑返場,
睇下你win吾win到我囉 好無?
回復 支持 反對

回復  hibiki147

睇下你win吾win到我囉 好無? ...
xJefferSoNx 發表於 1-9-2012 22:22

我同無名打果時都係幾次3武描左落雞翼到
    仲有一次因為自描左佢以為佢係對手搞錯食左個必覺,我由第一屇單挑比賽開始已經懷疑緊點解要吾用s死
回復 支持 反對

回復  hibiki147

睇下你win吾win到我囉 好無? ...
xJefferSoNx 發表於 1-9-2012 22:22

支持
回復 支持 反對

回復 75# 半把神仙劍

版主問題姐, 佢一直逃避問題, 只想盡快搞完場比賽,
無理過我地, 3盤2勝是常識吧?
甘既垃圾比賽, 我吾會再參加第2次嫁啦, 當我今次吾好彩,
抽中左呢個版主做考官, btw(個果考官都用s死神)
回復 支持 反對

其實呢果場你除左小左排牛油炮之外
你都冇蝕低到
本來你殺死左版主要比一命我殺
版主都冇叫你咁做啦
只係 ...
hibiki147 發表於 1-9-2012 22:19

小左排牛油已經影響到個大局囉-_-
    條雞翼大大隻企係到好難打吾中佢咖啵
回復 支持 反對

回復 77# xJefferSoNx

單挑多左條友真係好大影響,何況你仲要用包機sad
    仲要個人戰d出生位咁難捉摸
    btw我覺得最吾抵既係贏你條友講到無影響咁既樣,就係因為佢係贏左果個?
回復 支持 反對

回復 78# 半把神仙劍

算啦, 個比賽搞到甘無腦, 都係因班版主問題,
吾好話我吾抽你地班版主水啦, 小弟平時都好少出聲,
但係見到你地d處事手法, 實在睇不過眼啦.

比賽, d人話克屬, 又吾諗一個好d既方法出泥!
我依家諗下呀, 都有2,3個方法可以解決呢個問題啦! 你班垃圾版主,
(32強 只限拳機), (16強只限 剪機) ,, 如此類推,
甘會吾會仲有人嘈克屬呀大哥?

用個腦諗下啦, 比賽吾係3盤2勝, 邊個分到真正水平呀?
奧運都吾係1場過啦呀話?

各位聰明既版主, 自己諗下啦!
回復 支持 反對