樓主: kancheukkei
收起左側

[Android] 4g定4核好?

lg都好似有4g機.....lg好唔好用?
回復 支持 反對

回復 9# kancheukkei

我去試過one xl 4g,我覺得怇上網同HSDPA+ 都唔系真系快好多姐. = =
回復 支持 反對

lg都好似有4g機.....lg好唔好用?
choi1028 發表於 18-9-2012 13:08

lg我睇過d評價好似麻麻地
http://www.hksilicon.com/kb/articles/80869/HTCSony-LG
回復 支持 反對

回復  kancheukkei

我去試過one xl 4g,我覺得怇上網同HSDPA+ 都唔系真系快好多姐. = = ...
情風 發表於 18-9-2012 17:25

你覺得會唔會順暢d?我而家用緊果部3g雙核,有時上fb都會load好耐
回復 支持 反對

我覺得4g遲下都會普及,到時可能會再收得好d
如果俾你揀你會揀4g定4核? ...
kancheukkei 發表於 18-9-2012 10:58

其實我覺得 3G + 雙核 已經夠 . .
回復 支持 反對

本人就剛剛換左部HTC XL 整體上網真係夠快,但用電真係勁左D啦!不過我接受到既!依家咩手機都食電快啦! ...
jason_chan 發表於 18-9-2012 00:44

員工優惠價幾多$?
回復 支持 反對

其實我覺得 3G + 雙核 已經夠 . .
EY3P 發表於 18-9-2012 18:32

我岩岩見佢出左部日系機好似叫htc j,3g+雙核,但係影相同one x一樣,依部好似抵好多平成千銀
回復 支持 反對

我岩岩見佢出左部日系機好似叫htc j,3g+雙核,但係影相同one x一樣,依部好似抵好多平成千銀 ...
kancheukkei 發表於 18-9-2012 19:50

htc有出日本機咩?咩款?
同one x一樣8百萬像定咩?
回復 支持 反對

htc有出日本機咩?咩款?
同one x一樣8百萬像定咩?
black街 發表於 18-9-2012 20:04

都唔算日本機既,係講緊佢個款,我未睇過實物呀淨係上網睇過
http://unwire.hk/2012/09/07/japa ... htc-j/mobile-phone/

一樣800萬像,同埋d hdr背光攝影,1秒4張快拍,f2.0光圈果d全部都一樣有齊
回復 支持 反對

lg我睇過d評價好似麻麻地
kancheukkei 發表於 18-9-2012 17:26

LG的確好多機都冇乜升級但係近排都好似有改善

http://www.hksilicon.com/kb/articles/49818/LGAndroid-40
回復 支持 反對