打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] SD真係好少好人

我都唔係load好快,所以x2經都係打死競,最慢果個load完應該都唔會等我多過10s,不過戰艦果d有時要只等我20s,所以x2經打死競最好。我見到人load好耐我都唔會話人(自己都唔快得去邊)
回復 支持 反對

小學雞放假好多功課做,唔等閒慢慢等你lol
回復 支持 反對

純發洩

咁即係抱怨啦,抱怨區見
回復 支持 反對

你load得慢人地踢你其實冇咩問題..你試下係番場主角度諗,但係佢鬧你就的確係唔岩
回復 支持 反對

我以前玩果陣我LOND場慢少少D人就話唔緊要慢慢黎,
但係E+D人真係小小同情心都沒囉
佢串完我56K之後仲要 ...
小小乂 發表於 30-9-2012 20:35

同我玩既話我唔會話你
回復 支持 反對

姐系O甘, 我都有LAG 過GE一日.
對LOAD得慢GE人通常都會忍(吾計LOAD得耐到可以打多場戈D)
SD今日搞成O甘都系G1自己攞黎
回復 支持 反對

我以前玩果陣我LOND場慢少少D人就話唔緊要慢慢黎,
但係E+D人真係小小同情心都沒囉
佢串完我56K之後仲要 ...
小小乂 發表於 30-9-2012 20:35

因為呢家好lag, 仲有好多人用外掛掛任務, 一係就唔打, 一係就外掛拉到房主彈, 所以為免比人整彈, 因為此房主一見太lag就會踢人, 所以唔好見怪啦, 比人踢左就重登睇下會唔會冇咁lag啦

sd之所以少左咁多人都係因為呢家好多用加速外掛打對戰, 一般玩家跟本就跟唔到個節奏, 開場冇幾耐就好快死晒, 所以變左好少人玩sd......
回復 支持 反對

回復 1# 小小乂

我絕對認同!不過佢既行為係似沒殺緊慢線玩家開始遊戲既權利,佢遲早玩GAME實玩到冇朋友,爆佢全名,我好想知,我唔想 唔小心入左佢場
當幫下慢線玩家
回復 支持 反對