收起左側

[一般討論] 有冇機介紹@@

我見到有D SII都仲係3千7,8 WO

另外,moto幾個月前已經退出香港市埸,已經冇新既行貨razr maxx
而PEOPLE ...
john456 發表於 9-10-2012 21:43

你e部g 版泥+,用ti chipset+ . = = 唔系i9100
    而且,moto 系退出左香港,唔代表一定冇+woo. = =
回復 支持 反對

你e部g 版泥+,用ti chipset+ . = = 唔系i9100
    而且,moto 系退出左香港,唔代表一定冇+woo. = = ...
情風 發表於 9-10-2012 21:57

moto退出=全線機減價實大把人搶,
你認為E加仲會搵到?
回復 支持 反對

moto退出=全線機減價實大把人搶,
你認為E加仲會搵到?
john456 發表於 9-10-2012 22:33

首先,怇退出就唔代表要減價ge,而且我肯定怇系香港ge貨唔會少過部i9100g lor.
更何況,我早幾日仲有見過怇d貨.
回復 支持 反對

首先,怇退出就唔代表要減價ge,而且我肯定怇系香港ge貨唔會少過部i9100g lor.
更何況,我早幾日仲有見過怇d ...
情風 發表於 10-10-2012 17:29
之前MOTO一講退出,人仔就話減價,你認為唔係原因??

如果你有上過人仔fb page都會知道佢前排係成堆人走上去狂問moto機邊到有貨
回復 支持 反對

回復 14# john456

我想問幾樣野,你系咪肯定全港peoples 都一定冇一部razr maxx?.
    你系咪肯定問moto有冇貨ge人全部都買曬?.
    你系咪肯定除左peoples,其他鋪頭都一定會冇moto?.
    仲有,你問下怇有冇貨,好難咩e+?.

更何況,你講果兩部ion 同acro s性能都差過razr la,唔系我話你,就算你系peoples 搵唔到貨,你問一問,好大損失?.
    更何況我都講埋,我個人比較系推薦razr maxx,但系s2,nexus,同galaxy r 都唔錯,至少系性能上好過sony 過兩部就機lor.
回復 支持 反對

回復  john456

我想問幾樣野,你系咪肯定全港peoples 都一定冇一部razr maxx?.
    你系咪肯定問moto ...
情風 發表於 10-10-2012 18:32

頭先玩左玩Wild Blood-.-唔掂...根本係手機殺手...
回復 支持 反對

頭先玩左玩Wild Blood-.-唔掂...根本係手機殺手...
5567 發表於 10-10-2012 18:40

怇系Android殺手姐. = =
   系咪覺得好慢呢.
回復 支持 反對

怇系Android殺手姐. = =
   系咪覺得好慢呢.
情風 發表於 10-10-2012 18:45

話lag又唔係lag但唔可以話順..唔想換rom超頻..
回復 支持 反對

話lag又唔係lag但唔可以話順..唔想換rom超頻..
5567 發表於 10-10-2012 18:46

怇系好似你轉角度果時呢,好似慢下慢下,想lag又lag唔去咁.
    仲要load得慢到呢.
我都唔知mc4 點算.
回復 支持 反對

怇系好似你轉角度果時呢,好似慢下慢下,想lag又lag唔去咁.
    仲要load得慢到呢.
我都唔知mc4 點算. ...
情風 發表於 10-10-2012 18:49

用神器降小小畫質..
回復 支持 反對