打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 玩禁OC同機屬三房真係好困難 有股惡勢力叫彈珠戰隊:o)

你唔可以要求人人有品, 有人覺得搶左房主就乜都得, 睇開D吧啦
回復 支持 反對

禁OC跟本多餘...好多人全S機上晒oc3 or above,唔通叫人回點和你玩?
無S機,用部無oc B/A機打S機....搏抄???
而且,無oc B/A房成班友多數用d硬機.大家鬥磨血(陸戰型鋼彈,阿普薩拉斯I,三連星zakuII,德茲爾專用薩克II,大機.....)
S場Heavy Arm掃場.
禁同機我覺得又係傻gei,人用乜機關你叉事?
屬限三房其實唔駛硬性規定...因為會玩的人見到個房唔balance,一般會自律...
回復 支持 反對

只能說樓主的忍耐力 已經是能人所不能 超呼常人@@ 8個字5係人人等到
回復 支持 反對

禁OC跟本多餘...好多人全S機上晒oc3 or above,唔通叫人回點和你玩?
無S機,用部無oc B/A機打S機....搏抄???
而且,無oc B/A房成班友多數用d硬機.大家鬥磨血(陸戰型鋼彈,阿普薩拉斯I,三連星zakuII,德茲爾專用薩克II,大機.....)
S場Heavy Arm掃場.
禁同機我覺得又係傻gei,人用乜機關你叉事?
屬限三房其實唔駛硬性規定...因為會玩的人見到個房唔balance,一般會自律...
derek9394 發表於 1-11-2012 01:07

我玩左咁耐a-c房我真係唔多見你up出黎個幾部野

就算人地開左鐵壁咁又點?,,你射幾槍當充sp其實冇咩影響
如果冇射擊武器既機咁都冇計

另外重裝呢D機,我個人就用開墮天黎對付...效果都唔錯
其他機好唔好我就唔清楚...但係重裝絕對冇重牛咁腦殘

其實禁同機都唔係一件壞事
可能係一件好事
大家係同一個場到,如果玩玩下演變成一間房(7部重牛)咁點算?
我最近玩s房都周不時見到好鬼多剎那d**機(00Q)
成場量子量子....如果你鍾意一間房成幾部同類既機我都冇說話好講既..

我上面堆垃圾說話就平心靜氣打出黎既,如果你睇完之後條氣唔順既
覺得我好似講說話有骨既

咁我就抱歉左先
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 12# derek9394

有心玩   真係會洗點   個R字頭仲有幾個唔記得左咩名既紅星特登出去洗點入返黎: o )
冇心玩  你可以唔入  可以去第間房  需要改人房名?

禁同機為左多元化  黎黎去去都係果幾部新機/廚機   悶唔悶D?
A機又點會比S機秒  冇OC房黎
B機都有優勢   命/必殺次數亦都比較多
之前我一直都係拎A/B機打S機  完全唔覺有問題  亦都冇所謂既比人秒
而且我今日開果間房係A-C  更加唔會出現你講既問題

我唔介意等得耐  等D志同道合既人一齊玩
我一日亦唔會玩超過30場  但係我好滿足
同D日玩夜玩  玩到痴哂線既唔同
你唔鐘意冇OC  你可以唔入  你可以繼續去升機/玩其他房
但係我等咁耐   竟然有人走黎阻礙我享受遊戲  真係著著地
回復 支持 反對

除左奔走行果批 彈珠戰隊 都係咁架啦

有實力便串得起 但係淨係拎左個"先行賽"冠軍?
回復 支持 反對

回復 17# 記得拉褲鍊

曾幾何時我入過半日彈珠同奔走行打公會戰  感覺良好  其他人唔清楚   淨係記得赤之騎士係網吧既舉動
回復 支持 反對

你比人搶左 怪5到人
小颯 發表於 1-11-2012 01:26

係怪唔到,不過係名聲問題ja 0w0~
回復 支持 反對

認真 除非系統上有這種可設定房間是否計算OC點之類的功能
否則一隻手掌永遠唔會拍得響

而立在遊戲開發商的 ...
kmg 發表於 31-10-2012 23:55

加多個模式唔代表會倒自己米WO
回復 支持 反對