打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 我真係唔明

不是對玩家作出抱怨,是對樂古sd高達online區的所有對他人問題帖作出無聊廢話戇狗既言論黎抱怨,姐係我打左二月尾都就黎,咩時間過得好快?1個月得26日,要幾耐?成班_樣(版主不計,因她只是關帖前通知,2樓者更不計,不解釋)係到抽水,重要個個講野一99999樣,個個係到而家先2月頭炸wor姐係一個問題帖一個問,一個答,點解會有感銀多問題兒童出左黎係到問,2月頭先岩岩到又le樣又個樣,你要串人既咪慢慢囉,但係水都要抽,加陣成班高登哥係到?見帖就要抽?
人錯就要捉係岩既,但捉一次就夠啦,點解重可以有無唔睇返有無人講過又講多次?姐係感做就解決到問題???????????個d唔係廢回文係咩?言論自由都唔係感用啦係咪呀???????????????????????????????????????

再黎有人比大家狗呃,係佢自己蠢,但樓主唔呃都人呃左啦,成班重要係到踩多兩腳,樓主底死~我有你無,想唔想要~廢話?樓主個問題係你有無?點解d人可以戇狗到感既廢話都講得出
點解唔可以比返小小同情心,小小尊嚴人,佢上黎開post唔銀係為左比你班花生友係到踩,次次睇親都實有幾條友仔係到踩人,姐係你係網上踩人係岩?好威?型?係有人會覺得我係到_鬼,但我覺得唔_下真係唔順條氣,睇親個個post個個都有幾句係重火藥味,係要搵野串下先開心???????

廢回文不可忍

以上只個人意見,想插就插
回復

有無link比我cc
回復 支持 反對

重要link???你出去搵d話比人呃點呀~個d睇下幾多人回廢文
回復 支持 反對

人地比人呃關你咩事想知道,d錢又唔係你,你又唔係呃人果個,做好自己就得啦
回復 支持 反對

請樓上睇清楚我講緊d咩先好答嘴
回復 支持 反對

不是對玩家作出抱怨,是對樂古sd高達online區的所有對他人問題帖作出無聊廢話戇狗既言論黎抱怨,姐係我打左二 ...
hcps02039 發表於 5-2-2013 22:51

精品文章
回復 支持 反對

小弟只是有個句講個句~謝
回復 支持 反對