打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 唉,好LAG呀

老實講,我今日11號凌晨玩都LAG LAG地.....打字慢一秒出HP無故扣血
還是等一隻新GAME吧
回復 支持 反對

之前都有間中去網吧玩SD,但都堅持暫離要完全登出SD高達,因為(疑人之心不可有,防人之心不可無)
就算我真系吾 ...
nelsonel 發表於 11-3-2013 01:00

爆acc,,俾人爆既係 儲值系統阿,,唔係game acc

即係某君成功多左進入 g1的儲值系統, 之後轉入面既點轉左去其他acc度

而g1就叫玩家自己打999, 佢唔理, 唔關佢事

至於玩家要求賠點或者改善等問題

佢話會同原廠反映wor

原來連個網上系統都係韓方負責wor

你信不信??

g1: 真的假不了, 假的真不了
至於你信不信? 我不管, 反正我信了
回復 支持 反對

所以話呢 1早去幫親黑橘仲抵
戀乂小愛 發表於 11-3-2013 00:56

台服更新聽講也麻麻地,  點睇都係韓服最好

港服g1搞得點我冇乜所謂,
我只求佢搞好個ser 同埋增加人流就算了
回復 支持 反對

台服更新聽講也麻麻地,  點睇都係韓服最好

港服g1搞得點我冇乜所謂,
我只求佢搞好個ser 同埋增加 ...
雷臣 發表於 10-3-2013 17:26

我同幾個朋友都跳左台服了  韓服雖然吾洗點比錢就有新機玩 但文字方面真系溝通吾到 會搞到無咩引  但純想自己1個玩系OK的
我過台服既原因系房多 吾會比韓服少 起碼星6 日都會爆1 SER先  同埋起碼有得吹下水甘  但港服我真系放棄左~少人玩系我離開既最大原因之一

平時放工夜晚想搵個場玩都無...所以逼於無耐轉跳台服
回復 支持 反對

過12點得兩間死亡房都LAG都死, 我諗GAMEONE放棄左呢隻GAME啦
回復 支持 反對

而家直程登入都唔得, 係咁LOG IN 工作唔知咩
回復 支持 反對

我同幾個朋友都跳左台服了  韓服雖然吾洗點比錢就有新機玩 但文字方面真系溝通吾到 會搞到無咩引  但 ...
hihiok111 發表於 11-3-2013 05:48

可能因為我太少玩既原因,感覺不出來, 看來玩家人數少
對老玩家既影響都好大

台服的不幸比港服的呃$. 但台服既人流同埋風氣整體比港服好

如果可以將港服既野搬晒去台服,我都想搬,

可惜唔得, 只好睇定D先

而家LAG成甘, 只好停入點,慢慢食花生
得200個人玩既SD,真係冇乜心了....
我每月多都係1千幾百, 少就500元左右, 走左都仲有其他大客玩家支持G1, 應該冇乜問題
回復 支持 反對

過12點得兩間死亡房都LAG都死, 我諗GAMEONE放棄左呢隻GAME啦
大大佐 發表於 11-3-2013 10:54

講笑阿!!!!

死亡2間房既話, 對戰度玩緊既人冇可能超過100個人, 可能得50個人左右

加埋晒其他排緊個人戰同埋掛任既玩家, 最多100人

100人都LAG既話,,,,G1睇怕真係放棄了
回復 支持 反對

講笑阿!!!!

死亡2間房既話, 對戰度玩緊既人冇可能超過100個人, 可能得50個人左右

加埋晒其他排緊 ...
雷臣 發表於 11-3-2013 11:39

琴晚的事..... 我想搵房做日任都冇, 仲諗住一路睇波一路日任都吾得
回復 支持 反對

琴晚的事..... 我想搵房做日任都冇, 仲諗住一路睇波一路日任都吾得
大大佐 發表於 11-3-2013 11:49

今日仲勁D, 連LOG IN都唔得

岩先試左幾次, LOG IN 工作等待中~~~~~~

LAG呢個問題呢2年都係甘, 近數月更嚴重

近數月已經明顯睇得出慢左,
佢一係換左個更平的SER,一係SER 負擔大左

上年以前300幾400人玩先LAG

近數月200人不到就LAG到傻

昨日去到50-100個人玩都LAG

今日LOG IN不能
回復 支持 反對