查看: 2323|回復: 11
收起左側

[其他情報] 任29 <黑MK-II(迪坦斯二號機) HOW TO

-------------------------------------------------------------------
任29 <黑MK-II(迪坦斯二號機)> 刷 黑MK-II(迪坦斯二號機)
-------------------------------------------------------------------
用機: ZZx1 + 重EW/V2B

1關
先唔打 比ZZ放血開技2(想要團隊雷達)
唔難 可卡可唔卡

2關
其本上係黑MK2同D卒鬥怏搶膠囊
ZZ去幫MK2(一見隻紅色野就放: 1武>2武>1武>SP, 再倒紅BOSS一次地MK2就差不多到目標)
其他人唔使靠住粒膠囊
兩個重EW向E方向(射卒)
一個v-dash/V2B向W方向(只汁漏)

3關
卡 & 359
回復

在說甚麼?
回復 支持 反對

第3關就咁打359!?你既潛台詞唔通係此乃嘟速既教學!?
回復 支持 反對

遲唔遲d? 好多人都出左貼講點打啦, 而且全篇野由topic到內容都詞不達意, 樓主火星+負皮
回復 支持 反對

頭先我都入過一個場刷,打法很相似,莫非樓主是?
最後都能達成目標,感謝!
回復 支持 反對

咪又係靠程式...有冇手打過?
回復 支持 反對

頭先我都入過一個場刷,打法一樣
但用FAZZ條友守到0秒都打唔到第二關
回復 支持 反對

頭先我都入過一個場刷,打法一樣
但用FAZZ條友守到0秒都打唔到第二關
mayi0083 發表於 17-5-2013 20:34

呢個打法根本錯晒, 去呢度睇啦
回復 支持 反對

基本上我又睇得明喎,arm唔arm就唔知喇

我easy都帶過兩場
我打攻既,出sp拖時間+倒地炮+用刀倒佢地(佢直線追mk2時從後追斬佢)
至於守方兵仔出法就唔清楚,好似話youtube有教學
回復 支持 反對

一舊舊舊
回復 支持 反對