打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 今日國服G改 用完12lv流自感想

真係仲屈過OC-.-
真係希望只刪三屬 保留OC-.-
~Zero~ 發表於 22-5-2013 00:11

絕對同意
回復 支持 反對

如果係咁我都係支持保留oc...
回復 支持 反對

可能冇公開講過, 但2年前國服給我的感覺係比港服差的,因為有玩過國服的香港人同我交流過

平均國服玩家質素很差, 平均都很LAG(佢地電腦同網絡都很廢)

比港服好在很多機體都明碼實價, 在港服的真紅渣古,白狼炒到成千蚊時, 佢地在國服賣緊30幾蚊人仔

比港服差在部分機冷藏嚴重, 主要在S機/SS機

幸蛋來講港服比國服便宜

2年前的港服比國服順, 現在的港服可能比國服差
回復 支持 反對

然後國服 韓服有幾好

無記錯,啲人係講台服而唔係國服
回復 支持 反對

我覺得有D似以前加點系統如果加全攻就會減防
有得都會有失 加攻速就會冇左威力
又唔係部部機都會攪到咁勁
你用部SS LV12 勁係正常 理論上LV12既SS應該係SD最勁既機
唔勁又會俾人話唔似SS 你有冇試埋A-C
SD有得SET限玩咩級別既機   你唔想同SS玩咪SET限制
G改就改硬  唔想俾人秒咪就玩好D
回復 支持 反對

回復 13# 雷臣

國服真係好lag 不過出機好似快港服好多 有好多部SR港服未有 仲有d道具好平200m幣=100 有得用G幣買2000G幣=100
回復 支持 反對

回復 14# 菠蘿君

5好意思 打少左台服 的確多數係講台服同韓服 不過有時會聽到d人話國服好 話國服出機快 點數商品平有G幣道具等等= =
回復 支持 反對

回復 15# obsonic

加攻速就會冇左威力 我覺得威力冇點變 其他部件會互保
你有冇試埋A-C 我冇用A-C 不過有同A-C打過 常規戰遇到12LV GP02-A 佢用左【射击】全炮门展开系统 A型 全弹必杀不分担伤害 結果佢招SP核彈殺得好爽........
回復 支持 反對

回復 17# klio520

唔會掛...
國服比港服更坑錢好似係公認咗= =
回復 支持 反對

回復 19# 菠蘿君

國服d M幣商品平少少(有點商品特別貴)G幣商品貴少少 S機設計45000G幣 SS機7000幾M幣 然後就出勁多平d優惠包等你去買= =
港服好多未有的機 國服出晒優惠包等你去買 連d BR勁機 港服要買幾萬M幣先有 國服就幾部一齊幾千M幣就有 搞到d人狂買點.......
回復 支持 反對