打印 上一主題 下一主題
收起左側

宜家SD既小學雞素質何在?

e排都幾多花生食
b8哥 發表於 4-6-2013 13:34

驚見b8www
回復 支持 反對

回復 9# hcps02039

1:學你講齋 你唔中意唔代表距地唔中意。唔好將你既思想套到人地既身上?你唔系大曬
2:我就問你一句:距SP我系咪距唔對先?你就話我太認真。距SP我系事實。搞到我唔開心距連SOR都冇句都系事實。你只睇我既錯 唔睇距既錯。膚淺!。
我玩等刀同SS系我既意願。尼D系打法。因為打法你就懷疑我。系人都會生氣。同埋你踢我系話我串。唔知系邊個串我先
3:自我中心系我自己既事。距SP我先系距既唔對。?琴日我問你幾個鐘 每次就用:遊戲姐。唔洗太認真 黎答我。我宜家問你距SP我系咪距錯。唔系問你遊戲態度應該如何
4:打機認真系我既事。我就問你一件事。你就同我扯到你所謂既遊戲態度。既然你要講遊戲態度。我都冇辦法。我就問你:距SP我系距錯定我錯?宜家系車1定車4?
5:房主踢人我冇所謂。但系你暗示房主踢人。因為如此王樣可能就要面對得罪人既風險為你踢人。你話你系咪唔應該。話我唔系大曬?尼句野有冇問過你自己?
6:系人都有面皮厚同面皮薄、我從來冇話你勁。系你自己覺得你勁。然後自認姐。我狂邀你3次本身就冇問題。甘有種。覺得你大曬既話,大可可以叫SD取消邀人制度。同埋。我分組系我想同朋友一隊。完全冇針對你。系你自我意識太高。學你話齋。你唔系大曬。我點解要針對你?
7:自打嘴巴既系你。尼件事本身就唔關你事。我話我入房要分組本身系小事。你系要串我。然後屈我串你。然後叫人踢我好心你眼殘睇Veterinary 笑死我大牙
8:我話過單挑。但系一入去 就同王樣輪流打我。好一個單挑?我話D咩:有種單挑。 你尼D系單挑?。。。同埋 我一句粗口都冇爆過。反而你:句句性器官。傻系 傻仔。蠢材。(我有截圖到) 會讓人覺得你人身攻擊多過我攻擊你。真系屈得就屈。
9:距要退團距既事。你插手D咩? 距怕我煩。你成日逼距退團。你咪更煩?你好中意挑撥離間咩? 還話:我同你打。我贏距就退。我輸距就唔退。 完全無視本人意志。我倒向問你。系咪好中意將你既思想套到別人身上?你吠先話我吠。真系好笑。我宜家同你講人話。麻煩唔好用你D話黎將你既思想套到別人身上
回復 支持 反對

回復 9# hcps02039

宜家就問你一個問題 。這個問題就是起因。 :車只1刀開SP 邊個錯?

請放下你既偏見 同不再用你既思想歪曲事實。如實回答

系甘多人既見證下
回復 支持 反對

係最後幾秒開你sp會影響到d咩?你會死_左?無_曬dg?你自己睇到太重- -重有我唔係淨係講個sp唔好淨係搵個sp係到吠
回復 支持 反對

回復 14# hcps02039

尼D唔叫吠,系問,我宜家問你:車1 SP 系邊個錯?,唔系問SP影響到D咩。我叫你拋開偏見。可惜你照樣用用:(吠)尼個詞黎攻擊我,同埋如果還有其他問題麻煩講個明白。唔好再將你既思想套到別人身上,這只會讓人覺得你好黑人憎。

講返正題

車1放SP 邊個錯?

請放下偏見 用客觀既角度回答
回復 支持 反對

1:再講多一次你唔_知唔代表唔係...
2:你大可以話hea玩~可以無視我唔中意人等刀有問題?
3:但你自我中心到影響人就關我地事啦!你都識講你問左幾個鍾我答左感_多次你都唔聽我問題?!!!!
4:又講sp..唔好淨係講個sp啦..你唔講sp可以講d咩道理?開sp無錯~重要最後幾秒會影響賽果?
5:一句識做暗示踢你,你自己都合啦,第2佢會怕有風險既都踢你....心照啦,第3我唔係大曬但佢都聽我講肯踢你既.....自己用下腦諗下啦....
6:我幾時有話過我勁....只係個場對面新手姐~邀一次比人拒絕左唔係問題?感多人唔邀係邀我都幾有問題下
wor借問聲又關失消邀請制度咩事呢唔好離題!!姐係佢唔係我fd?同團但唔鍾意同你玩既就叫fd?點解要為左你搞到我無得同佢一組先?又或者無得同王樣打先?點解要針對我le下唔知啦..
7:我又點自打嘴吧呢?分組小事感你又要講?又要分?小事炸wor洗咩分姐?重有我點串你呢?只係問你係咪本人?因為某人d打法改變左咪要問下囉~感知係第2個既技術有咩提升?
8:王樣要打佢都打左唔通叫佢停手打到你半血比我殺?_?感咪重無品咪叫佢打埋好停囉~最後無停到?最後我殺你兩次你殺得我個一次邊個贏呀?_?感不如講埋後面打左個十幾場呀?_?平手同邊個贏多LOL因為你真係傻~真係蠢但唔會鬧你2B同垃_掛我唔尊重你個腦,智商但我尊重你既技術!!
9:又黎你唔知既野唔等於唔係~如果我係狗思意既...你係咩?完全唔理解人地想點既叫好?只係以為自己係岩既叫好?佢唔敢你又知?我唔講你會知?我地密咩你又知?不如搵埋王樣出黎啦佢都睇到句我贏佢退你贏佢唔退著
淨係識話我將我既思想套落人地到你有無諗過你自己知唔知?唔知既你出咩_野聲?我爛口有咩問題?講粗口有問題??你覺得我爛仔咪覺囉我無所謂但唔好人身攻擊@v@個日好聲好氣同你講叫你唔好感認真你就同我完全黎真~我打左放鬆d呢le幾句多次你又聽?淨係識反駁我~唉~曬時間同d小朋友講野~!!!自己諗下啦你唔知唔代表唔係岩
回復 支持 反對

回復 16# hcps02039

1:我都講多次,凡事講證據,你可以找我細佬同王樣過來,截圖證明距地講過憎我都OK,但系冇證據就甘講。證明你好中意將自己既思想強制套到別人身上

2:甘你一開始點解要問?你唔問就咩事都冇啦。人有底線架。有D應該問 有D唔應該,你明唔明

3:我一開始就冇將我既自我中心表達從來。一句話都冇講。但系放左SP之後。我唔開心,於是講:頂,我好火。你還黎整我QAQ,然後你可以無視。但系你卻羅尼件事為理由串我,尼D就系你問題

4:甘我本來就冇問你SP既影響或者剩下多少時間 只系問你: 車1放SP邊個錯。唔好扯開話題。如實回答唔該

5:第一:我睇唔明你講咩。第二:距雖然唔怕。但系唔怕唔代表冇風險, 第三:你唔系大曬。點解要叫距踢我? 同埋距肯聽你因為距系你FD而唔系我FD。如果你想像果個系X10或者我公會既朋友。睇距地會點做?

6:邀好多次本身就冇問題。你可以去反饋,話:比人連邀3次,距好煩。請修改規則。只準邀一次。)你甘做我唔會阻你。有冇道理?

7:分組系我覺得OK同房主同意。同當事人同意才分。唔系你所謂小事或者分唔分既問題。同埋我同距既關係系我地2個既事。我叫距FD。距平時都系公會叫我丫哥。甘就冇問題啦! 甘你想同距一組你可以出聲阿。可惜你冇呢。至於針對你尼件事就當然冇啦。系你自我意識過剩姐。

8:王樣打左就唔叫單挑啦。唔叫單挑咪唔計咯。我話D咩丫。(有種單挑) 冇強逼你單挑。不過你自己提出,,如果單挑你贏左,我改簽名。。但系王樣出手。就唔叫單挑。明否?我冇逼你同我單挑。你自己同意同我單挑同提條件。同埋我個腦同智商唔系你可以評論的。雖然我知識冇你豐富。但系至少比你有理。唔會將自己既思想強制套到別人身上。尼D就系人品既差別。明否?

9:我有問架,問王樣同黑劍討厭我否。黑劍話唔討厭。王樣未回答就走左。同埋你將你既思想套到別人身上系事實:黑劍想推距自然同我講。就點解要自把自為,話:我贏就退會。我輸就留下。尼D唔系將自己思想套到別人身上系咩? 同埋系你人身攻擊我在先。咩:(蠢材.傻仔.X樣。) 尼D咪人身攻擊。有埋截圖架。比埋你睇都OK。同埋我認真本來就冇事既。你系要羅我認真尼件事黎串。我冇計
同埋尼D唔系反駁。系講道理。同埋我已經20歲、比埋身份證你睇都冇問題。
甘最後,你問我對唔對
我自認冇主動做過D黑人憎既事
1:車1放SP 邊個錯?
2:我想同隊友一組。房主同意。當事人同意。冇問題。你如果想同當事人一組可以出聲。可惜你冇。就只串我,邊個錯呢?

以上2點。請問邊個唔對呐?
回復 支持 反對

1:感你又知佢地唔憎你,你都可以拎証明出黎踢你唔係最好証明?比我串佢個兄弟都唔幫手都叫唔憎你?
2:有咩唔問得?我又唔係問d變態問題~你大可以無視,我點解要理你咩底線...!!!!!!?
3:我想問個sp好似唔係個陣放你拎出黎講唔叫離題?
4:開sp無錯就係感簡單ok?
5:你而家將你思有風險思想套用左落人地到啦,分左隊我又高分都無場主做既唔叫隊友踢唔通叫邊個踢?_?王樣唔係我fd只係打左幾場炸?_?踢硬~因為我地唔中意你地團d所作所為!!!!!
6:你都幾叻,邀人3次比人拒絕都可以當無野好野~!!le個唔係系統問題係你問題點解要連邀3次??求解釋,你實解唔到LOL
7:當時人同意,學你證據~~~~~哥哥有樣野叫人善被人欺~點解叫你呀哥心照啦..
8:我點將思想套用係人地到?洗腦- -?我控制王樣打?我無叫佢停手?姐係感唔計既但我計既係殺數唔係分數~第2場呢?第3場呢?_?如果係人品既點解要踢你..?心照
9:黑劍全程扮野打唔到中文係到玩你佢幾時有答唔討厭呢??????團頻既都係個句人善被人欺~王樣佢未答?佢無答炸wor-.-你未問佢以經走左搞清楚唔該~我點樣將我既思想套用落人地到?求解釋~都話佢怕你煩因為你有電話有fb..你可以唔信但我無將我既思想套用落佢個心態到~le句野係係你唔係到個陣講既,你可以唔信但我無講錯LOL,都係個句我攻擊既係你既思維並唔係你個人技術問題但你唔係咩叫2b?將個sp睇到感重唔係叫傻叫咩??????我又點攞返出黎串你呢?個陣以經嘈緊~20歲唔等於d咩......道理?何在?你有咩道理?求解釋,如果係有道理既點解帖名會叫小學雞?思維?小學雞點解?20歲人打機重係感幼稚?感小氣????20歲有叼用咩
1係最後幾秒放sp我唔覺得有問題人人都唔覺得有問題係你覺點解要就你?_?(因為我成日比人開,唔通人地覺得有問題重開??????)
2:有無問過我呢???????我唔係人LOL?你想同隊友一隊叫公平?淨係為左自己去分組要人地同意有無諗過其他人?重有我串你既唔係串分組囉~我只係問你係咪本人你覺得我串你既,你自己小器~唔係我問題~以上le個點唔該你用你個腦諗清楚自己講緊d咩啦20歲人都感.....唉重有唔該你一係打口語- -一係打書面睇到我死死下...成熟小小啦20歲LOL
回復 支持 反對

回復 18# hcps02039

1:我冇話過喔。就只系話距地可能憎我,可能唔憎我,這都需要可能性。宜家黑劍宜家親口系FB話唔憎我。王樣就唔知。同埋你串我距唔幫手系因為我系距牙哥,你系距FD,幫我就系冇對你既冇義氣。幫你就系對我既冇義氣。距保持中立是最好既。你都唔想距難做。系唔系?

2:底線尼D野。人各有異。底線既問題可以系變態問題。也可是系討厭既問題。你問。如果我唔答。就是對你既唔禮貌。但系我宜家答左。卻冇想到換來你既串

3:系你羅黎串我先。我先要用理由證明邊個錯。同埋。我宜家系問你邊個錯。唔系問你是否離題

4:如果你覺得車只1刀開SP冇錯既話。甘你就冇資格串我。因為你對我抱有偏見態度。。因為你去問。車只1刀。開4.有冇錯。大多數人都會答:有

5:原本如果你無意踢我。分組又有咩問題?既系話你一睇我入就想踢我。因為我分組而阻住你踢我系咪?

6:都話。SD高達有個功能:在拒絕對方邀請既地方打勾。咪邀唔到。而且你大可拒絕。或者去SD高達投訴。話:距煩住我。麻煩改下啦! 有冇道理?

7:甘距的確同意。你唔信可以問距。或者我問距然後截圖比你都OK。我同距已經見過面。我還請距吃飯。我叫距細佬。距叫我牙哥。尼件事系完全冇問題。你系要講得我蝦距。咩你好中意挑撥離間?

8:甘你的確冇叫距停手,你就話:王樣你要打?)邊到有叫距停手姐?同埋就為了分組果件事你就斤斤計較。要串我既話。就系你既心胸太狹窄。我自認我一入場冇做D唔應該做既野。你話系咪,。一開始禮貌既同房主話:唔該,分組。。。然後房主都分左比我。我問黑劍OK?黑劍都話OK。甘就冇問題啦。你點解會想到我冇品既。你真系好出奇

9:你又知黑劍系故意既。即系你唔相信朋友?同埋距答唔討厭,系我同距私下系FB聊天。我問距:細佬,你其實討唔討厭我。距都話:你雖然有事系串嘴D。但系對我好好)我有埋截圖。可以比你睇。。同埋。你話:我同你單挑,我贏左。黑劍就退團。我輸左 距就留下。尼D唔叫將自己既思想套到別人身上?你有冇問黑劍既意見?有冇? 學你甘講。:心照啦
同埋我有距電話同FB又如何?我自認冇做D傷天害理既事。系咪先?同埋如果你話距講過:我電話同FB系距手上,我怕)麻煩截圖。證明
將SP睇得重系我既問題。而且請你系客觀既角度想:如果唔放SP。我就唔會嘈。一切事都冇? 系咪? 如果甘就要比你話傻。唔系人身攻擊系咩?
同埋我20歲唔等於D咩。打機無分年齡。小氣都唔關你事。 甘你又點解要羅個20歲有叼用咩《黎攻擊我?好意思話我攻擊你。邊個攻擊在先? (同埋。叼《系用黎生殖既。好心你有D文化。唔好成日爆粗。閑得你好低俗。小氣。都好過你甘低俗啦。系咪?)

1:我唔需要人就。車只1刀放SP 尼個明顯已經違反規則。就算系最後幾秒。都系放左。放左即系違反左。點解違反規則你可以想像到 我要人遷就 ? 車1最後幾秒SP。有好多人唔中意。你知唔知? 雖然你冇唔中意。但系好多人會唔中意。唔系你唔介意就代表人地唔介意。話我自我中心?系你自我中心掛。心照

2:你唔中意可以系當時表達。但是當時冇表達。而系開左之後串返我。我有考慮既啦。房主同意。當事人同意。你又冇表達你既不不滿。甘咪冇問題咯?。同埋你串我唔止只有尼句。請回憶當時既情況。 同埋。邊個話20歲人唔可以小氣? 我小氣你會死?定會行衰運?。打書面語就冇問題。你大可唔打。冇人逼你。(同埋小氣唔代表唔成熟?好心你變通下啦。還話人)
回復 支持 反對

回復 19# QQMBA

訓先,有咩補充麻煩留言。

當然。大家可以盡情發表意見,評評理

多謝
回復 支持 反對