樓主: scorpion212
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 版主請進~步v2ab後塵,幸2ss屠龍墮天900幾抽唔中

真係服左一抽抽千幾2千個D人...俾個GOOD妳地..
回復 支持 反對

點解咁既SER咁既服務都重會有人肯掉錢落去抽蛋

我睇唔透
回復 支持 反對

拎去買部3DS玩MH4好過啦
等M圖都好過你咁抽...
回復 支持 反對

抽幸2抽左接近成千次,連屠龍墮天既影都唔見,機率有幾高就不解釋啦~
完全唔明點解gameone 淨係得幸1先有活動 ...
scorpion212 發表於 5-6-2013 00:46

有人抽OOQ冇左三部PSP,有人為左自由比左七

八千,更有人為左HI-NU花左幾萬。幾百次抽中

叫正常,千次唔中只能叫黑仔。抱歉,愛莫能助

雖則同情,係玩得SD就要預左比錢都冇必然=w=
回復 支持 反對

多謝你GE付出,令港服又長壽左不少
回復 支持 反對

樓主都應該掉左成千蚊落去抽屠龍
如果下次再抽幸蛋又掉多千蚊落去既話
已經可以買多部PSV/3DS
馬後炮說話唔講住.........
樓主,千奇唔好俾SS呢個級數呃到
最重要係實用唔係級數
雖然SS機既設計圖係港服要等成年左右(尊馬另計)
我唔知道樓主對部屠龍墮天真係有愛定係覺得佢勁先抽
但係你都要對金錢有節制(講明先,唔係說教模式...
雖說金錢係你手,你點用都冇人阻到你
但係如果你冇節制既話..遲早會抽幸蛋抽到自殺
每次抽機都要搞到自己咁燥同埋倒咁多錢抽
倒不如存錢買部手提同班現充..啊..打錯...係現實朋友玩個隻唔知乜龍族game

回正題~
用錢抽部真心愛既機玩既話,感覺真係好好
唔好因為部機俾人話勁而走去抽
就算真係俾你抽中左,對部機冇愛都係玩唔夠一陣就擺埋一二邊
好似我個FD咁 當時幸2抽到部肥仔(熾天使強二)
唔知佢係有心抽中定係無心抽中(總知一句 興趣麻麻)
到依家我都唔多見佢用...
我驚樓主你掉咁多錢抽部機番黎,玩兩手就真係擺埋一邊得閒再玩
事後可能你會後悔

講起上黎,有一次我真係超好彩
入左公會唔夠一排,官方出妖天使係幸1啦
有次同班公會FD 傾SK既時候
落街買點數抽妖天,買左300粒黎玩下睇下抽唔抽中材料同部機
哈,點知13粒就抽中
雖然初初玩真係好難
不過玩落去之後真係發現...
我S機既本命就係你啦(妖天使)
用我既本命創下不可能出現的記錄
我相信我對妖天使既愛加上命運先抽中
又離題~
樓主抽機事前考慮下部機係米真係適合你先
其實我諗住是但回幾句就算
唔知點解講講下就講到水蛇春咁長

可能有人覺得想抽米抽..諗咁多做乜
嘛...硬係要講既話其實人人都唔同
唔係抽完之後死玩難玩就好快識玩
有D人對個部機冇興趣既話點練都覺得好難玩同好難上手

咁當然,樓主真係對個部屠龍有愛既又覺得掉成千幾二千銀都冇問題既話
可以無視上面堆廢話
喔~好想玩泡服SD
可惜開唔到帳號....
我絕對唔係順便回覆搵人幫手
唔小心打多左出黎...唔洗介意
太耐冇係SD區回覆.太興奮>.<

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
o19042 + 1 wow上水啦銘

查看全部評分

回復 支持 反對

台服幫到你