打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] Gameone Image Girl大招募2013

睇得av多都會厭啦 不過啪啪啪依樣野 做得多都好傷身 有人板
回復 支持 反對

又是吃花生看美女的時候了
回復 支持 反對

咁你既中學生涯有冇食過女同學?
有咩都唔怕講啦 除左我之外應該都冇人對你既中學生涯有興趣 ...
小黑死神 發表於 17-6-2013 16:16

中學時未阿.....那時的中學時代先岩岩流行上網, 用緊ICQ, 溝女都係面對面同打電話

冇而家甘倡狂.......當時大家都好純情的......
回復 支持 反對

睇得av多都會厭啦 不過啪啪啪依樣野 做得多都好傷身 有人板
rube129 發表於 18-6-2013 08:23

日日望住同一條女先厭...其實睇咸片反而有助社會平衡

就好似妓院甘, 無論古代現代都有其必需之用, 如同民國時代, 國民黨在上海等地都有官方指定的軍妓(你情我願, 非慰安婦)
退守到台灣都有.

如果冇呢D軍妓, D軍人就亂甘出去強姦婦女..話晒壓力大, 今日唔知聽日事.

到而家和平社會, 成年男人也會有壓力, 而不一定全部人都好有錢可以去麗春院

所以AV等東西就興起了.  如沒有這些東西, 社會也會出現很多問題

所以點解AV店定期俾海關捉一排就算, 旺角等地明知多大陸妹過來搵食, 也是間中捉一捉

不過是打壓下令其平衡些

所以有求有供, 睇AV睇到厭既只會係小數,
回復 支持 反對

第一次見到 某某會員 個性別是女性
唔知咩話題 令我想8卦下佢的資料

點知被我發現 佢的個人網址 一按就是av網站

當時我真係呆若木雞 到底佢係唔係想分享 呢?
回復 支持 反對