打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] SD小數人品質問題

我真係唔信話人SP9 D人一直玩SD無用過SP.
回復 支持 反對

我真係唔信話人SP9 D人一直玩SD無用過SP.
pck1999 發表於 18-6-2013 12:52

其實呢,我想話你係度講呢個問題係一件好__既事黎

我見到個TOPIC以為有高質字海睇,

點知禁到入黎得篇小學雞打街場比人放SP既文.

比人罵句SP狗你都要咁執著,

係件事已經高下立見.

又唔係第一日玩SD,放SP咁平常既野都要擺上黎講一大餐,望下你自己有10幾多個負評都知自己應該摺埋唔再回呢個POST啦掛
都唔知你打機打黎做乜7(扣分都要講句)
回復 支持 反對

其實呢,我想話你係度講呢個問題係一件好__既事黎

我見到個TOPIC以為有高質字海睇,

點知禁到入 ...
運命之炎厄 發表於 18-6-2013 13:02

不應該說出事實阿.......
回復 支持 反對

除左話你SP9
D人仲會話你廢(當佢殺左你)
真係好鬼煩
回復 支持 反對

認真你就輸喇.
回復 支持 反對

不應該說出事實阿.......
雷臣 發表於 18-6-2013 14:45

我唔玩SD都係因為有樓主呢D人,
日日SP9前SP9後,唔係就嘈,被人踢就擺上黎呻吟

明明咁大個抱怨區都唔識去.
回復 支持 反對

我唔玩SD都係因為有樓主呢D人,
日日SP9前SP9後,唔係就嘈,被人踢就擺上黎呻吟

明明咁大個抱怨區都唔 ...
運命之炎厄 發表於 18-6-2013 18:29

這不算什麼...真係麻煩的係遊戲入面既小學雞玩家,

第一影響現場其他正常玩家
第二SD變成小學雞GAME,冇成年人玩, 久而久之得反小朋友玩, 而大部分小朋友又要係冇$
而小朋友有好多個人因素之後就一句"理由"學業為重就不玩了. 他們的耐性及付款能力比成年人低太多

換句話講,小學雞玩家係大部分免費網遊既毒瘤,  嘈走晒D正常而且有付款能力既玩家,
自己又唔俾$玩, 但就日嘈夜嘈.
而留低個小部分青少年玩家就打到上晒腦,打機當打仗,仲要拍粗口片放上網以為自己好威,但平均付款能力又唔高

試問SD俾呢類不知名生命體霸晒, 邊有前途

當然G1作為代理也有管理上的責任
回復 支持 反對

這不算什麼...真係麻煩的係遊戲入面既小學雞玩家,

第一影響現場其他正常玩家
第二SD變成小學雞GAM ...
雷臣 發表於 19-6-2013 10:45

唔比錢玩既小學雞又要嘈官方唔送機,又講到其他服好多活動好好咁.

真係麻_煩
回復 支持 反對

唔比錢玩既小學雞又要嘈官方唔送機,又講到其他服好多活動好好咁.

真係麻_煩 ...
運命之炎厄 發表於 19-6-2013 11:46

其實佢地未講中point, 除左人流同埋玩家問題, 加上伺服器問題以外, 大問題基本沒有多少

要講送野其實真心話g1近來算幾好(當然細節位都係差)

來來去去就是消費是否合理

以近期來講, 幸蛋送既副官由7日變成3日, 以前送既副官d (g,經+20%)副官c (經+30%) 全部回收
到近月更退化成副官1日

抽不幸送既經膠(滿)太少, 送既塗色也由以前既7個變成3個, 而家變成1個
ss機未做到400/500抽送機

而近來要俾真金先做到既儲機獎也縮水了

這些才是真正令到玩家不滿意而離開既重點原因之一

7月起取消oc, 但做任不計部件加成, 變相任務更難達成, 更少人做任, 少人做任就少人升機, 少人升機就少人俾真金買部件

g1這時也需要多送經膠(滿)俾消費玩家升機等佢地買部件

點都好啦. 某些小朋友連打機隻game需要d乜都未知道就只識嘈....
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對