打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 其實大家唔需要再為防爆下架一事糾結

有人製造恐慌
回復 支持 反對

即使G改問題解決,
SER異常,獎品派錯走數仍然係玩家既隱憂...

有D野想補充:
人地韓服做得唔夠細心,港服就要跟?聽落遲人一個月先收起係好似好人左咁...
但人地做乜你就一定要跟到足?開句聲有幾難?
又唔見代理SD個專業態度跟人地韓服咁好...
(BUG,SER LAG,依D問題到今時今日仍然可以存在,仲要成日派錯派漏獎,
如果G1再唔認真搞返好,我寧願G1以後唔搞活動仲好,以免再有更多人中伏...)
回復 支持 反對

即使G改問題解決,
SER異常,獎品派錯走數仍然係玩家既隱憂...

有D野想補充:
人地韓服做得唔夠細心,港服就要 ...
VKKVKKVKKVKK 發表於 25-6-2013 19:01

我睇到呢個帖已經心淡
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4446053&extra=page%3D1
其實~我已經開始同自己講g1究竟係何方神聖
回復 支持 反對

其實我只係想有一部EX機體做紀念姐

(算啦,我已經決定儲50萬G開木瓜 賺多幾粒防爆來升EX)
回復 支持 反對

其實我只係想有一部EX機體做紀念姐

(算啦,我已經決定儲50萬G開木瓜 賺多幾粒防爆來升EX) ...
kennylam25 發表於 26-6-2013 02:14

祝你好運!

我其實防爆仲有40幾個,所以我主要一直以黎係幫防爆少到衝EX有困難既人發聲,
加上對G1既處事手法極度不滿...
即使韓服有先例,但綜合黎講G1依家既所作所為,實在難以再容忍...
回復 支持 反對

祝你好運!

我其實防爆仲有40幾個,所以我主要一直以黎係幫防爆少到衝EX有困難既人發聲,
加上 ...
VKKVKKVKKVKK 發表於 26-6-2013 03:24

唔好講到個個人都好似你咁唔衝EX會死咁
至少我係果D純粹夠經衝一衝, 衝到OC5唔會差太多, OC6當撿到, EX想也沒去想
玩足4年手動雙紅星才3台EX機, 永遠只缺經膠而唔係防爆

G1活動出事多係人都知, 你叫佢保證完之後炒粉咪一樣
就算真係出事派派經膠就可以解決到問題
怕G1炒粉GE就應該叫人CAP低自己D機OC幾, 到時有證有據叫佢回幾多比你, 而且做大更新一定會backup一定查到(差時間問題)

最後係到製造恐慌都係無保於事, 對於會唔會降級真係未驚過
有腦都會知道降級等如趕客, 要擔心最多係G1技術問題而唔係經營手法 (雖說SS圖還是鎖很大[遠目])
回復 支持 反對

其實我都唔知啲人有咩好嘈,
無防爆咪裸沖囉~
菠蘿君 發表於 25-6-2013 10:37

呢個重任交比你
回復 支持 反對

回復 17# 浪漫絕鯊

仲有防爆,無壓力
回復 支持 反對

回復  浪漫絕鯊

仲有防爆,無壓力
菠蘿君 發表於 26-6-2013 14:44

仲以為玩裸沖
回復 支持 反對

唔好講到個個人都好似你咁唔衝EX會死咁
至少我係果D純粹夠經衝一衝, 衝到OC5唔會差太多, OC6當撿到, EX ...
homing714 發表於 26-6-2013 12:42

我冇講過個個人都一定會衝,係仍然有好多人都仲衝緊,
係既話就唔會有人支持有人插啦...
(你重來都冇諗住研究點衝EX係你既事,你唔想衝亦係你既事,
你唔重視唔代表全部人要陪你,大家見到我之前果兩個POST,
如果覺得唔關自己事咪路過算囉...)

PS:小弟之前都同你一樣,完全冇研究過,
     OC剩係識得亂衝...(OC6就搞左一堆,EX完全冇奢望過)
     直到兩個月前,已洞悉G改來臨,知道再唔衝就冇機會...
     終於認真咁GOOGLE一下,跟住命運開始改變...
     短短30日內,已經由0部EX變成4部EX...
回復 支持 反對