樓主: clarence2468
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[角色技能] 到底有冇角色廢得過萊3?

原來係講緊 MARI
回復 支持 反對

因為佢大部分既普通技能都要等啊,女神之翼啊,炮台啊,仲有個D 藍綠紅波波等等...
比人跟實基本上都出唔到個 ...
正紫月 發表於 18-7-2013 17:54

原來你講緊mari1
你搵下87會d人挑機就知咩事架啦
回復 支持 反對

因為佢大部分既普通技能都要等啊,女神之翼啊,炮台啊,仲有個D 藍綠紅波波等等...
比人跟實基本上都出唔到個 ...
正紫月 發表於 19-7-2013 01:54
下,乜打交用到個堆野架?
回復 支持 反對

瑪1 其實係勁
技能黎講, 1技斷唔到, 扣1XX, 你勁架話可以連2下,仲接到摔, 就咁冇1半血
2技,都算唔錯,放岩位+普攻可以秒到人
3技可以前前Z 禁制放,又係秒到人
普通技方面, 上下跳Z可以接摔,好似魔1咁,又有大跳風,MP盾
至於神之翼啊,炮台啊,仲有個D 藍綠紅波波等等... 其實VS係用到的
咁當然係等佢出生果時先用
回復 支持 反對

原來你講緊mari1
你搵下87會d人挑機就知咩事架啦
clarence2468 發表於 19-7-2013 03:13 PM
\
Sor lol 打少左個瑪字,
小弟唔係玩開對戰啊嘛 分析得係詐d架啦
咪插得咁盡
回復 支持 反對

淨係火箭龍卷都屈死一堆近戰啦
加埋定摔,點都未輪到妮1
回復 支持 反對

淨係火箭龍卷都屈死一堆近戰啦
加埋定摔,點都未輪到妮1
Thefinal 發表於 20-7-2013 23:09

典型魔妮1
回復 支持 反對

真1個影遁好勁架/.../
z之後慢少少再禁下既話 閃緊過去果陣附帶攻擊a_a
之後zzzzz/摔佢/zz上+空摔就少左半條血勒 唔識走佬既話zzzzz右之後衝過去摔佢<----好多人第一次都冇反應不過第二次就唔得勒/.../

格寵真鐵山靠兩面都打得 Z下再放係唔係都中
開烈火印記再貼地過去摔一摔痛到

招2技lv2又型偷襲又好用 真1-4轉最有格[size=1em]鬪家近戰fu係佢勒((打格鬥家我驚比人話得一轉叫格鬥家緊係啦

3技挽特效冇技術
雖然近身打人範圍會細就喊
======淨講動作唔講其他+認真就輸鳥區===================你好嘈
KO GG鳥234轉淨諗武器又唔理D攻擊模式喎 真呀真冇人咁用棍架

獅皇腳
2轉普Z挽挽下要好型咁轉身之後再加個升龍拳  youtube搵"拐"就明真挽得幾花式下=-=((zz上好大力
講實戰勒 個個都用腳既頂壟跑z下禁得慢既話打到一下====
連一技都係腳既 2技半特效半拐就算好啦起碼有用到=_= .......3技好似亂打
摔諗唔到點打就係咁咦踢人大比3下了事勒=-=

名符其實打犬棒YAAA
講真冇人攞住個棍尾打人架=-=
1技諗唔到直接揮幾下算=_=
2技睇唔明GG
同2轉3技一樣亂打之後挽特效冇技術
1 2 4轉個摔都係唔用武你合作D唔好用棍好冇= =

符文波D招係咁波波波波波再唔係就踢人把武果2個尖銳冇幾可用到既=-=
再技術D咪普Z頭幾下有尖銳a_a((難禁咁解

跑Z係都要放個符文波上去就尼崩潰._.
個摔好型a_a
2 3技波波波波波波波

既三小既角度尼講好成功但係動作既角度尼講重練算啦
以上為真1-4轉通曉既玩家既心得a_a
唔好搵我挑機成個月冇挽我淆=-=
回復 支持 反對

新消息新消息!!!!

片中見羅二同萊三有所修改,到時有可能唔會最廢呢:D ??
仲有克3個招好 __ 型 (ˊ_>ˋ)真係諗都冇諗過可以咁
ps.條影片...大約係buff 舊角,出新人,新地圖, 對戰新mode,幾其待。
回復 支持 反對

新消息新消息!!!!

片中見羅二同萊三有所修改,到時有可能唔會最廢呢 ??
仲有克3個招好 __ 型 (ˊ_>ˋ)真 ...
正紫月 發表於 31-7-2013 07:09

真係唔知你講邊招BTW,你肯定你明白樓主想講乜?
回復 支持 反對