打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] [極醜惡] 街場尉級食甜筒

做好本份已足夠
回復 支持 反對

我有"幸" 同樓主一齊玩

首先ASZZ 呢部以甩彈同超視炮為主既機係唔係技術機唔討論,
樓主技術也不討 ...
雷臣 發表於 21-8-2013 12:00

老實講一句.

睇完樓主打篇野.

就知係一個毛都未生齊,精都未有就急住要學人打飛機既小學雞:hug:

咩野叫扑住野黎打機?;P

連街場呢D小事都要上黎講.

打下飛機先啦樓主.
回復 支持 反對

老實講一句.

睇完樓主打篇野.

就知係一個毛都未生齊,精都未有就急住要學人打飛機既小學雞

咩 ...
運命之炎厄 發表於 21-8-2013 16:38

好似你定另一位朋友準備當版主阿? 如果係版主就不能對會員作出計評定啦~.~

話時話, 呢類post過左8月就見少...

而此類post 除了會做成大家不快之外, 也會對新老回流玩家做成不便

ser已經死死下, delay問題嚴重, 回流玩家的人數也比想像中少

再比樓主等老屁屁亂講野搞走的話.

我們還是跟AI 單刀好了
回復 支持 反對

好似你定另一位朋友準備當版主阿? 如果係版主就不能對會員作出計評定啦~.~

話時話, 呢類post過左8 ...
雷臣 發表於 21-8-2013 16:54

HaHa,我自問而家無太多時間用電腦.所以唔會做到版主:victory::lol:

算啦,等八月過左,樂古SD版就會安靜下來:victory::time::time:

大部份識既FD唔玩港服,都係因為有樓主這種小屁鞋:kiss:
回復 支持 反對

HaHa,我自問而家無太多時間用電腦.所以唔會做到版主

算啦,等八月過左,樂古SD版就會安 ...
運命之炎厄 發表於 21-8-2013 17:17

玩SD既正常人比較少  :@
我近月玩緊COC- CLASH OF CLANS APP入面最多人玩緊既GAME

而家70幾LV  有空一齊玩    我俾朋友拉左入去一個大陸公會度...

不能不說大陸玩家,衰的好衰,好的好好, 好既互相支援既程度簡單係爆燈
作為第一任既會長我都退左位, 而家玩緊輪班制,大家輪住做大佬

有空一齊玩, 絕對比SD好玩
回復 支持 反對

玩SD既正常人比較少   
我近月玩緊COC- CLASH OF CLANS APP入面最多人玩緊既GAME

而家70幾LV  有 ...
雷臣 發表於 21-8-2013 17:26

我是AN JJ,冇得玩COC:Q:'(

我都係照舊死守PAD:time:
回復 支持 反對

我是AN JJ,冇得玩COC

我都係照舊死守PAD
運命之炎厄 發表於 21-8-2013 17:48

陪我玩COC啦,,最多我每日送你一條ER...........二條龍, 2級的  

呢隻GAME 我估計唔用錢慢慢玩, 可以玩大半年至一年左右

PS: APPLE GAME 好似要去GAME CENTER度ADD人先得 即係要你登記EMAIL先ADD到你 (好似係啦)

話說每2星期一ROUND, 我地捐兵數最多既人捐左有9000左右, 我自己都4000幾

比大部分人都要多@.@
回復 支持 反對

有無人睇個標題諗緊 - 反旋筒,有的話揮下手~
回復 支持 反對

JUST FOR FUN
GAME黎何必咁認真,輸咪輸,唔識走位咪唔識,又唔係職業玩家,求其玩下咪算。 ...
無名小卒=] 發表於 18-8-2013 23:59

就係求其玩先比人踢:L
回復 支持 反對

我有"幸" 同樓主一齊玩

首先ASZZ 呢部以甩彈同超視炮為主既機係唔係技術機唔討論,
樓主技術也不討 ...
雷臣 發表於 21-8-2013 12:00

聽你咁講樓主係心有戚戚然,跟住就口角,最後就搞大左件事 lol
回復 支持 反對