打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] [GOT5團隊賽]比賽詳情+隊伍資料集中帖 決賽時間安排完成

回復  vaz

oic.sad AENO.
SanGFroiD 發表於 16-9-2013 23:03

they deserve to lose because of their pathetic acts.
to be honest, we should have won with bigger win/loss difference against these pricks.
but anyway, we've reached the finals and hope we could ascend the throne.
回復 支持 反對

依家用16bit理所當然咁,sosad==“
線上賽睇黎要即錄先掂,D人為左贏,乜都出齊哂;P:lol:
回復 支持 反對

依家用16bit理所當然咁,sosad==“
線上賽睇黎要即錄先掂,D人為左贏,乜都出齊哂 ...
roompklee 發表於 17-9-2013 00:27

true.
我32bit描晒地下黎睇粒煙睇唔到有人
對面一出就殺左我
不過對面咪又係輸
回復 支持 反對

回復 561# vaz

add oil.
回復 支持 反對

回復 563# vaz

你32,咁你隊友?
回復 支持 反對

回復  vaz

你32,咁你隊友?
roompklee 發表於 18-9-2013 23:48

第一, 據我所知我D隊友係用32BIT,不過我都唔可以代佢地答/作出任何保證佢地一定係32BIT,不過可以肯定既係我係32BIT。
第二, 扔左煙唔代表人地殺唔到你 唔好扔左粒煙就好似有幅牆咁,人地殺左你就一定係16BIT咁,可況CSO睇煙係瞄到名。人地扔左粒煙,你一樣可以預計佢走咩位黎穿D煙。
第三,如果你用LCD MONITOR既話,瞄落地下係可以睇穿D煙 有時仲可以睇穿2粒煙 不過我諗好多CSO玩家都唔識, 比人殺就正係識話人16BIT16BIT。自己廢又唔提,正係識賴。

不過,好似SAXON個D D3D 16BIT(要圖就自己去HARDCOREGROUP個軍團POST 睇下d戰績圖 RTVS就係SAXON), 2、3粒煙 你係咁走位都照比佢係咁射既話,咁就可以肯定對手用16BIT囉。

未請教,你係邊個、邊隊?

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
血映雪 + 1 You've made it persuasive, my friend!

查看全部評分

回復 支持 反對

仲味打決賽架。。 好期待邊隊win
回復 支持 反對

champ champ champ
回復 支持 反對

回復 支持 反對

希望可以打出一場公平,精彩的比賽!
回復 支持 反對