打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] [GOT5團隊賽]比賽詳情+隊伍資料集中帖 決賽時間安排完成

由頭到尾我都係M6緊....你有見到我玩咩...??我M6多過玩...你又知廢既....不過算...廢話唔多講...
我係到話你掛...就係想大家到時睇你打GOT5果陣..會多D人專心留意你呢條木咀...
如果你唔係掛....你做咩咁在意我話你??你係有料既係勁...其實唔洗理人講咩WOW...
你係條氣唔順...比我踢爆左..仲要係CSO裹狂密我..吊柒我...

我只不過係1個經常M6睇人有冇開掛既..咁岩你條7頭又比我睇到WOW.....算喇....唔好話我屈你有冇開掛.....
由其他人睇囉
大家記住呢條友ID....街場見到佢玩....多加留意        ID:中秋節燈籠

仲有我樂古...冇正身...一向好少上樂古....只係知道CSO係樂古..仲有D人流..先上黎講下...

<<<來自廣州大陸仔...我專係M6...睇人有冇開掛...就係我既娛樂
回復 支持 反對

回復 58# 小朋友乜仔

我只係比多個選擇你地
回復 支持 反對

回復 67# memoriesso0721

已不接受修改
回復 支持 反對

回復 56# Pantelion

如對方同意的話可以即時調動,對方認同了?
回復 支持 反對

修改又唔點,時間又唔讓步,
版主你同個班小朋友之膠玩哂個啵
回復 支持 反對

回復 75# memoriesso0721

27/8 8點,就曬你地
回復 支持 反對

好,8點
回復 支持 反對

回復 76# 馬倫 版主,不是某方不同意時間更改就要跟正規時間的嗎?為什麼現在要更改時間呢呀!唉唉~!
回復 支持 反對

回復 66# `GeNeSIS 現在是你們的時間問題囉~關我們什麼事呀!
回復 支持 反對

我都想搵到聯絡mandic既方法- -
我樂古ac太低lv不能夠傳短訊息比mandic d人
回復 支持 反對