查看: 18644|回復: 25
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 我對G1客服平台完全失望了

我d機體的曉紋章不久前全部變左大鷲紋章 商城的曉紋章都變到奇奇怪怪
但我昨日上商城見到個曉紋章變番原本個樣 我就開番部d機體睇大變番曉紋章未 結果仲係大鷲紋章
然後我上客服平台問幾時先會比番曉紋章我?
結果:                                                      親愛的玩家您好:

感謝您的來信,請閣下提供以下資料,以便工作人員作出跟進:

遊戲帳號:
角色名稱:
發生問題日期時間:
詳細情況:

感謝閣下的支持和愛護,歡迎再次使用『GO!智傲客服系統』               

遊戲帳號 角色名稱 詳細情況 上面一早講晒la 仲問我???
回復

今時今日既服務態度。。。。
回復 支持 反對

我d機體的曉紋章不久前全部變左大鷲紋章 商城的曉紋章都變到奇奇怪怪
但我昨日上商城見到個曉紋章變番原本 ...
klio520 發表於 3-9-2013 13:40

打工GM同全職GM係有差別 lol

Btw真係想知G1幾錢請呢個人
回復 支持 反對

聽日我都見到個BUG 諗住買番幾張 廢事同講G1
點知買左3張 入返去唔見有
GAME都唔想玩 所以冇同G1講
回復 支持 反對

呢個gm唔識揀g1啲回答比人>_>
回復 支持 反對

如果係用G買到既紋章 你都係買多次算啦
到今時今日今次維護我都仲未拎得番張假圖呀
連圖都無 你個紋章好有可能唔會理嫁啦
回復 支持 反對

打工GM同全職GM係有差別 lol

Btw真係想知G1幾錢請呢個人
藤星 發表於 3-9-2013 14:06

人工唔高阿.......而家搞左最低工資, 好多打工仔都多左選擇..特別係流走量高既行業

東家唔打打西家

有部分冇能力或者唔想加人工既公司, 為左留低班員工, 好多野都隻眼開隻眼閉

至於G1係點就心照,呢幾年都冇乜正常過
回復 支持 反對

回復 6# 夢矓

我寧願G1直接同我講話紋章唔會比番我 自己去商城買多個la 點都好過同我講
遊戲帳號:
角色名稱:
發生問題日期時間:
詳細情況:
遊戲帳號 角色名稱 詳細情況 上面一早講晒la
G1的回答就係遊戲帳號 角色名稱 詳細情況
答左等於冇答 禁你開個客服平台有咩用????
回復 支持 反對

如果係用G買到既紋章 你都係買多次算啦
到今時今日今次維護我都仲未拎得番張假圖呀
連圖都無 你個紋章好 ...
夢矓 發表於 3-9-2013 14:55

假圖上次有人拎左,仲合埋添
回復 支持 反對

冇咩嘢啊 我CS吉姆加農設計圖 我由6月尾開始個個星期都揾緊客服 今日維護都係冇
回復 支持 反對