查看: 12601|回復: 10
收起左側

[抱怨專區] 求大家評評理吧! 關於單刀既問題

今天,在下照常收工,打開最中意既SD。入左間單刀房間。赫然見到某個叫LOK既紅星串我,搞得我好莫名其妙.距串左我幾件事:

首先:距話我玩劍瘟.屈刀速,系廢系.垃圾....於是..我就想問下:請問.點解我開劍瘟.你又開劍瘟,點解我可以屠你24:8呢.你唔系話玩刀尼D野系唔洗熟手既咩

其次:距要求我劍西VS距劍西,我拒絕.因為我唔識玩劍西,距卻話我驚.話我西廢系.喪唰我頻道:試問,為什麼我唔中意.你卻要限制我呐..我玩劍瘟冇問題.你限制我玩就有問題.
於是.我應左條廢系既要求.玩左場劍西.比距和場左.於是就串我話: MCA比我返甩甘多次.還自稱神手.於是又繼續距既刷屏行為.....我萬分無奈既回答你:因為劍西我唔熟手.對於我唔熟手既機你都比我拉到和場.我玩熟手.你咪扑街甘話?  於是我第二場換劍瘟.立刻就走場.系你驚定我驚呢

再者.我想問在場你幾個問題:

1:如果學你話.MCA尼D野系唔洗熟手同練既.點解我玩劍瘟VS你劍瘟.你會比我拉甘遠呢

2:點解你提出:要我西VS西既要求.我答應你。還拉到和場、中間完全冇走場。但系你一見我玩007 新安或者劍瘟就立刻走場。你都可以用架。你冇用丫。你連同我堂堂正正戰既本事都冇。系你驚D定我驚D呢》?

3:你話你上次會比我返甩我過場既視頻、求證據。求截圖。。

我宜家尼到就有人證。有截圖。。。求入。
回復

同埋呢:刀速快同技能唔系萬能

如果你冇技術。比個神機你用都當垃圾既拉。有冇道理呢?
回復 支持 反對

LOK只傻嘿。死剩把口。
回復 支持 反對

小學雞...

回復 支持 反對

唔講返係你地用sr x1單刀唔夠打轉r前自甩刀先既?
又好似上次咁?借d意扮到自己完全無錯?
回復 支持 反對

仲有上次大把人見住劍西要用到上哂手先識用?
只係你mca先甩你刀都平手,上次你自己都有講我都有fd系公開到見住嫁
次次你地都係吹d唔吹d,明明自己gag先,只係講人地d野?
呢次又係啦,想問大家只1比用自甩刀?
仲要本身夠打唔用,一唔夠打啊用
仲有話等刀既係你先啊gag人
次次都係cam少少扮無自己岩?
自重啦邊個小學雞?自甩刀小學雞
回復 支持 反對

ED人無用又要串.正一小學雞.
回復 支持 反對

回復 7# pck1999
邊個?.?
回復 支持 反對

我笑 ,試問什麼機體唔洗上手呢。劍瘟都要練拉。系咪先? 點解我用劍瘟VS你劍瘟。你會比我屠既?明明機體一樣。我劍西讓你。你都系和場。比你甩到又點姐。。就算你MCA甩我。都系改變唔到你贏唔到我尼個事實
。而且我冇干涉你用任何機體。你可以用瘟神或者新安甚至X1改。我完全冇限制過你用咩。你卻限制我,而且限制左還和場。贏唔到我。你醜唔醜呢?然後我換返瘟神。立刻走場系咩意思呢。。系你驚D定我驚D呢?。你冇技術。就算比個神級你用。都系只有比屠既份拉。你問下出面D人。個個話你口臭。本身我玩劍瘟就冇錯。因為我,冇限制你用任何機體。但你卻串我話我屈劍瘟。從以上層面看。系你小學雞D定我小學雞D呢?

。宜家我每樣對於你既疑問我都回答了你。請你回答我既問題呢:

1:如果學你話.MCA尼D野系唔洗熟手同練既.點解我玩劍瘟VS你劍瘟.你會比我拉甘遠呢

2:點解你提出:要我西VS西既要求.我答應你。還拉到和場、中間完全冇走場。但系你一見我玩007 新安或者劍瘟就立刻走場。你都可以用架。你冇用丫。你連同我堂堂正正戰既本事都冇。系你驚D定我驚D呢》?
回復 支持 反對

回復 5# ccyccytuv

笑。我冇話X10或者南仔。我只話緊你串我既事。點解我一入場。冇串你。你卻一見我就處處針對我呢?

我玩劍瘟你要限制我。我玩西讓你。你話我廢。。你想點姐?
回復 支持 反對