查看: 11348|回復: 29
收起左側

[抱怨專區] 真係好威威喎 我係咪要咁講架???

s05100 呢條 撚 樣車近玩格鬥型as武士道
用8刀機秒我地隊2部b機 速戰age斬佢就甩sp反甩我
我拎速戰唔知點解甩sp反甩唔到斬佢 佢一直連斬緊
佢甩我sp我斬佢佢有無敵 我甩完好快比佢斬番
可能係我部機刀短甩佢唔到啦
速戰age斬到佢得番1血 佢走甩左囉咩料
好心條友用8刀機屈人分都高過我地果邊 仲甩sp咁冇品
跟住係度話咩 red star 然後彈句 唔好睇小人 軍階不代表一切 出黎  
咁你係度嘈咩姐 煩 收皮啦好冇 講咁撚多做咩姐
做男人做到你咁多嗲 一味就得個煩 煩住晒
我勁唔勁我咩軍階關你咩事 幾時到你黎評論?
邊位呀你?以為自己真係高玩?
我就出去插部件+落as武士道度 入番條友個房
佢就話 事實證明你廢 講左2次呢句 踢左我
你想笑_死我咩 屈尻人機就覺得自己天下無敵咁
算數啦 大把人勁過你 單憑你就想同我玩心理戰?笑撚死www
已經都冇咩上sd 我上sd基本上都係掛係大龐度睇人打字
上一陣跟住就off 最近都冇咩真正玩過
DSE喇我冇咁多心機花時間係玩Online game身上
見到呢d小學雞更加冇咩心機上線+玩
再係咁搞法 港服遲早比呢d小學雞搞到冇人玩
我冇比呢件事影響到 借今次呢件事我想同咁多位講
你地仲想玩港服就要包容一下d小學雞喇

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
小湊 -10 本小姐今個星期扣夠了

查看全部評分

回復

別動氣,玩SD勿認真

我之前用道具都比人小啦@@
回復 支持 反對

回復 支持 反對

別動氣,玩SD勿認真

我之前用道具都比人小啦@@
bob19994 發表於 21-9-2013 19:23

我冇事喎 輸咪輸囉 佢格鬥型+近武部件回得快 我輸係正常
佢淨係識係天空度2武轉尻我囉再連8刀囉 就係咁簡單
回復 支持 反對

所以我寧願轉行做改檔&打任~打對戰就真係咪搞我
回復 支持 反對

無呢d人,點襯托出d有品既玩家呢~
回復 支持 反對

求高玩 Scy 威哥 猛虎哥 人渣哥 教我甩sp之後甩人刀 我甩佢唔到囉sosad
我依家只1/只近都唔會咁做 甩sp根本犯規 以前我就會成日甩
好驚囉 佢9斬得咁勁 我背住佢sp完轉番身甩刀佢仲斬緊我
好神奇地連到 但係佢背住我出sp我好似佢咁斬佢會無敵左當我冇斬過咁甩番我轉頭
最憎人犯規 屈8刀甩sp 超無品 到底佢明唔明咩叫只1同只近
回復 支持 反對

我拎速戰唔知點解甩sp反甩唔到斬佢 佢一直連斬緊
佢甩我sp我斬佢佢有無敵 我甩完好快比佢斬番
可能係我部機刀短甩佢唔到啦
速戰age斬到佢得番1血 佢走甩左囉咩料
好心條友用8刀機屈人分都高過我地果邊 仲甩sp咁冇品
小黑死神 發表於 21-9-2013 19:19

唔知點講好
回復 支持 反對

輸贏有咩大不了 不過有d人好睇重輸贏
玩遊戲姐洗唔洗咁認真 贏左就覺得沾沾自喜咁
為左贏就用8刀機屈人 比人斬就甩sp反甩8刀
9招無所不用 就算比你贏到都贏得唔好睇唔光彩囉
回復 支持 反對

唔知點講好
可愛的渣古 發表於 21-9-2013 19:36

我都知甩sp好狗 我肯認我自己都有咁做過  
條友第1場又甩sp 第2場又係度甩sp 斬中佢比佢甩sp甩番轉頭  
見到佢2場都係仲係咁 佢拎8刀屈機都算仲犯規 你叫我果陣點忍佢呀
回復 支持 反對