打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] [新年一年一度加倍]抽先字及其他金勳心得交流及打氣安慰區

本來已經放棄左CSO,得閒上下就屠下D PUB SER神手

拎戰場補給兩個解抽到加農,而家可以拎黎打下屍4都幾開心

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
倉井影 + 40 恭喜哂!

查看全部評分

回復 支持 反對

你地就好啦,抽到好野,我抽左唔多200個,最好都係得"4"字T__T
一個金勳都冇 銅勳同普通野就好多>.<"
反而上年抽到幾個金勳..
而且神器始終同我冇緣
抽到冇乜mood,剩返10幾個唔想抽了..........遲D先再抽
今次跟抽唔太work,可能綠頻洗得唔夠快
回復 支持 反對

2400抽 學人跟抽左2099個 激鬼氣連抽就中左
份糧洗大左  已損手爛腳  今年唔再抽槍

本帖子中包含更多資源

x

評分

參與人數 3樂點 +60 Bravo! +2 收起 理由
raymond268 + 1 呢位巴打真係痴線架(y)
zenith710 + 1 congratz!
倉井影 + 60 恭喜哂!有志者事竟成 sosad...

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 53# 好人c

呢把我都係9抽抽中-.-
話說2400個點跟抽呀-.-跟成日都未抽完..快洗好過
回復 支持 反對

回復 51# 史泰龍

你就好...免費金槍
回復 支持 反對

回復 54# gary0723

AM8:00抽到PM10:00  抽到我眼訓又火爆
本身"全金勳"同"全永久銀勳"先最痛苦     

一直係到出銀勳槍組\AWP\芬蘭 30日
抽到20年都未到期  但倉庫300上限只有300  好阻位  所以分解曬  

研究左把槍一日   基本上打大部份災厄王都嬴隼雷

但打阿比隆同隼雷一樣   唔夠十字輪迴勁  

本帖子中包含更多資源

x
回復 支持 反對

回復 56# 好人c

"研究左把槍一日   基本上打大部份災厄王都嬴隼雷
但打阿比隆同隼雷一樣   唔夠十字輪迴勁 "

唔明, 幾時係隼雷贏十字? 幾時係十字贏隼雷??
回復 支持 反對

回復 57# 倉井影

打阿比隆\雷比亞(線索版)      十字>隼雷>獵魂     

但如果係新手  獵魂>隼雷>十字    這是角度和刷槍的問題

安哥拉\肯庫拉   [size=13.333333969116211px]隼雷>[size=13.333333969116211px]獵魂      十字可以收X

[size=13.333333969116211px]其他災厄王    [size=13.333333969116211px]獵魂>[size=13.333333969116211px]隼雷      [size=13.333333969116211px]十字可以收X
回復 支持 反對

回復  倉井影

十字輪迴你唔好太期待  只係準  準  準  無咩優點了

佢殭屍災厄都唔係特別勁  單純係 ...
好人c 發表於 25-1-2014 15:09

1000個好多bor..三思啊!
回復 支持 反對

回復 55# gary0723

把野改到廢晒,送左俾FD拎去玩外掛
回復 支持 反對