打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] - 點解有啲不法玩家遲遲都未出現在外掛處罰名單上呢?

我記得有條友叫mylady盛世,用左成半年都味比人封=.=
回復 支持 反對

回復 10# HC_Leung

乜係咩sor..
    我10年果陣時俾人誤封ac,好彩隻ac得幾把槍
    開左隻新號(呢家呢隻)重新玩過~
回復 支持 反對

而加代理的做法真係一日比一日亂
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

理得你用左幾多錢 你有齊晒3支或以上最多人想得到既神器  就勁小槍或咩槍都冇先大機會比人封
一黎佢地唔相信有人咁好運 一抽就抽中最貴果幾把 當你用X掛之類
二黎佢地知道你AC有晒神器 最少都唔會再點樣去郁個C-BOX掛?最多咪等商城出D直接買既新槍
但又唔係咩商城槍都岩用到你期期都買架嘛 所以佢地又當蝕左水 照封~~
佢會計過晒咩AC都有資格換 又可以賣黎賣去 又可以借AC比人輪扭玩 只係咁都影響左唔少人想買點既衝動
仲唔封你個神帳咩@@
回復 支持 反對

花大錢也會被封(巴哈的例子多不勝數,有人被鎖的帳號至少有2-3個神器)

所以乜唔係花錢越多 就算你開掛都唔封,這個理論已經站不住腳

如果我的帳號被封,最多慢慢儲錢,等待2014年底ubisoft一些新遊戲登場

買新電腦玩新遊戲(在bf3推出後,CSO已經慢慢走下坡了),怎會再跳下無底深淵?
回復 支持 反對

某大團都比人封過AC 而有很多人被封過後仍可上線 道理不知在那 (HXXXXXX魔鬼) (河X咖利X)
回復 支持 反對

回復 14# 297`

唔通呢d就係勝在起跑線的光彩!?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 11# Kwit3ues.

依個人我仲記得呀
成日係團死D2房用連狙穿人
但近排無見過佢

另外,平時殭3都好多切槍友
回復 支持 反對