打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] OoLoKoO做咩姐你

你份人係點我就唔知, 但岩先係樂古search完你個大名我先知原來你咁岀名。
OoLokoO你又上位la
事發係咁
同條廢j玩街場, 同隊\./ 死剩佢一個 佢用緊蜜娜 對方; 死神EW 1命, AS個部ZZ高達
我都知佢輸, 唔想佢曬時間, 跟住我話give up la, 其實冇乜惡意
完場之後我5g佢係老殘定低能, 無lala串番我, 我唔記得佢講咩
跟住我話; he has gun
OoLokoO; 悟好用你嘅技術放係人地果到
我心諗, 你乜料
跟住個d對話我都費是講
另外條友話咩起我底, 又咩高登見, 又咩樂古見又講咩係樂古開post, 佢d對話我真係no eye see 最重要嘅係點解宜家都仲未見到你個post ge
你話起我底, 我真係好撚驚啊。你咁講野知5知我可以告你網絡恐嚇
今晚係5係jz 1p1呀你, 我開定錄等你, 費事你係度賴三賴四, 其實都5係未試過你d野
回復

1:真係我串你?
當日玩個場有路人本身都同我吹緊水
其中一個加埋做fd,都可以做證
第1位:黑色的雪
第2位:數字人(8個數字)
第3位:比瑪(紅星)本身係fd
以上3位都可以做證
可以證明我一直同佢地吹緊吹
係邊個話左give up la
我就回左句如果大中左有得打
完場果時講左句rb算啦你我2命啊
當時黑色的雪大可以做證,比瑪都可以
2:另外條友話咩起我底, 又咩高登見, 又咩樂古見又講咩係樂古開post, 佢d對話我真係no eye see ?
我有講呢句?你吹啦?
3:11果時好似係你輸左
仲有你問人?我第日打後連續3日等你
第1日早上8點等到你第日晚上10點(小拉吧用左8個)場14場名係你個sd名等你抽(直到4點pm>pw:1)小拉吧有講
第2日早上6點半等到你晚上6點,場28場名你個名淆完未(直到3點半pw:1)小拉吧用左7個,公開打左半粒鐘野
有路人叫alankong都同我吹左20分鐘
第3日我無開場一直等到2點就off左
以上頭2日我開左pw:1個場果時都有唔少人入嫁
邊個淆邊個無品在先吧?
自己吹哂水就扮自己岩?
我串你先?你搞笑?自己話rb我2命啊先呢一句我先嘈你嫁小學雞
回復 支持 反對

仲有,你估個個好似你咁?日日玩得?
我一向打完d咩任務就唔上嫁啦似你啊小學雞?
日日死去諗下點無品點去無品完扮受害者
當日神雞尿算呢個紅星都在場
大可以問埋佢邊個串先
我只記得埋佢個名其他唔記得
不過我又有人證唔怕你條小學雞老吹嫁
下次老吹都用下個死人腦
輸完又唔認,淆底又唔認
問下人吧我加埋嘈公開嘈會無人見到?
回復 支持 反對

仲有,你估個個好似你咁?日日玩得?
我一向打完d咩任務就唔上嫁啦似你啊小學雞?
日日死去諗下點無品點去無品 ...
ccyccytuv 發表於 25-4-2014 14:25

你自己講過d野唔記得左?
跟住宜家大條道理話我屈你?
係丫, 有人證啊!
你走去問下佢地la on.9
回復 支持 反對

仲有, 我撚有講rb我2命啊

係丫有人證啊, 你走去問下佢地我第一句講咩先la kai子
我話give up la
跟住完場你就得番我轉頭
回復 支持 反對

跟住你串完我就即日同你1p1
個陣時你講過d乜又唔記得左?
回復 支持 反對

你上線我5上線, 我上線你5上線。
今日我上缐, 你又上線, 我悄悄話左俾你, 你米同我講眼殘睇5到
費事e種情況又發生, 聽焦早上10:00 1p1
回復 支持 反對

另外我要澄清嘅就係我由頭到尾都見5到e d對話
(如果大中左有得打
rb算啦你我2命啊)
你要記住我個時同你一隊, 我冇資格講rb算啦你我2命啊, 仲有嘅係我悟識打中文字, 我宜家講到中文都係用輸入法整合器-手寫識別架渣, 平時對戰想溝通都只會用英文, 同我打得多嘅人都知我係對戰裏頭想溝通都只會講英文
你問係邊個話左give up la?
米我lor
你講大話講到唔駛本?
你對得住自己良心?
算la, 要騙人先要騙到自己
觀眾自有結論, 你份人係點我相信大家比我了解
補充: 你嘅表達能力極差, 你可以再重整下先?
回復 支持 反對

個個都話係你fd, 你悟好話sd所有玩家都係你fd?
紅牛會長, napier, berserkd, 挙user個d韓服高手都係你fd?
你仲意老吹係人都知
你話起我底, 咁我叫咩名?
係wor, 唔記得你話冇講e句tim
回復 支持 反對