樓主: jackywonga6d33
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 魔鬼上將強化問題

回復 10# ZoMble乂幻月

咁又係既,投資少啲,被封時都唔會咁傷心
Btw,我同你有類似情況.我把+7AS50原來今日過期,但好彩仲有30張延長券,於是就延長佢到6月11日啦.希望可以係6月11日前重出.
回復 支持 反對

回復 11# jackywonga6d33

延到下星期,睇佢出唔出番,等緊m60重出
回復 支持 反對

回復 12# ZoMble乂幻月

係咁祝你好運啦
回復 支持 反對

回復 13# jackywonga6d33

你把AS50聽日出
    http://tw.beanfun.com/CSO/event/20140513_ev/sub_02.html

話說我見到你
    http://tieba.baidu.com/p/3035544189
回復 支持 反對

回復 14# ZoMble乂幻月

果然熱衷於強吧a
回復 支持 反對

魔鬼既缺憾就係相比起其他狙槍傷害&命中低..
所以一定係首先加佢

回復 支持 反對

回復 16# gary0723

這點我知道...
但琴日用咗$80搞把M60到233(To 幻月:其實都唔會太飄,只係射到一定數量要壓槍)之後,已經有少少缺錢了...
更何況將來要洗多$20,洗左金KSG個+1重量,再另外將GM送既完美彈放入佢到搞成2連精兵...
加上我把魔鬼依加剩返一個格,所以將來等GM送完美命中,搞成神隼收藏用也不錯吧...
就算我洗左連發,再+1傷害,也貌似作用不大...
回復 支持 反對

回復 17# jackywonga6d33

3連射果陣支槍會左右搖擺得好勁
    2連就一直射都咁準
回復 支持 反對

回復 17# jackywonga6d33

但+3連對付MG36之類高射速武器的擊殺率理論上比+2連高。
回復 支持 反對

回復 19# jackywonga6d33

m60唔同mg36,3連連射好唔準
回復 支持 反對