收起左側

冇人預計到下一秒會發生咩事

之前小試牛刀。分享左一D古靈精怪,關於用天眼睇到WW3的故事。大家反應非常熱烈。

相信大家都知道香港E家發生緊咩事。事到如今,我又再次有D資料想分享比各位。
大家上一次有睇完成個WW3故事,而又感興趣。相信已經追番晒所有「神仙」開的post。

如果未追晒唔緊要,E家再次為大家做一個簡單的篩選。

來源:膠登 玩具臺。  發起人:「神仙」。題目:又到爆料&討論時間。
為左等大家唔洗追POST 追得咁辛苦。入以下E條LINK 揾「濃縮版」合集  
http://hkgalden.com/view/187795/page/10/highlight/
再搵
#22 Subject: 香港大 Picture
#28 Subject: 共匪準備打劫香港
#32 Subject: 佔中騙局
#24 Subject: 香港的兩條路

我只可以話「神仙」的經歷唔會係一般人可以想像到。以下資料大家一定要記住同分析。
因為冇人預計到下一秒會發生咩事。接收更多資訊係為左等自己可以有多一個選擇。而最重要都係保命為上。
最後,非常歡迎大家睇晒神仙所有POST。等自己可以對E個世界知道多一D。
回復

期待香港結局
回復 支持 反對

亂世出英雄 英雄做時勢
回復 支持 反對

香港幾十萬黑幫開始做野了@@今日新聞拉左8個黑低人士
回復 支持 反對

我都希望香港會有新面孔......
回復 支持 反對

亂到呢
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對