打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 空裝突擊高達 by uioprt

又岩wor hi你 [/url][/img]
你地明我點解話有進步空間啦   

中間可見 game over 跡象

樓主 如要我de ...
yiuee1314 發表於 26-2-2015 01:04

係wor, 你開曬道具用埋sp, 我剩係玩123武, 贏得好光彩?
上次jz打你正義你條hihi唔夠打米又玩彈game
唉, 贏一局兩局算得d咩, 俾你開心下米算lor p.s. 贏一局就走人, 俾我一個復仇機會都冇
好多人都赢過我, 咁係米代表佢地就勁過我?
我jz夠贏過猛虎, 咁係米就代表我勁過猛虎?
唉, 我都唔想同你嘈, 自己唸下啦!!!
你赢, 人地可能未認真架, 傻仔
回復 支持 反對

係wor, 你開曬道具用埋sp, 我剩係玩123武, 贏得好光彩?
...
UIOPRT 發表於 26-2-2015 02:55

Support????,大家狗5狗邊叫大家狗,輸走贏要咪利D
吾夠打咪認命,開sp道具加彈機,你5係以為好威威呀?
回復 支持 反對

...
UIOPRT 發表於 26-2-2015 02:55

你咁講咪顯得你好小氣lor  要我比個機會你復仇 而明明我果陣有野要做所以先唔同你打住   場名又冇打123   用12345唔得咩 痴線 你記住呀 贏你係實力ge表現黎 ^_^
回復 支持 反對

你咁講咪顯得你好小氣lor  要我比個機會你復仇 而明明我果陣有野要做所以先唔同你打住   場名又冇打 ...
yiuee1314 發表於 27-2-2015 00:31

你用左sp後我都同你講左只123, 不過你仲繼續玩12345
回復 支持 反對