打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 新大家哥+新外掛?

大學哥e d on 9仔見一次踢一次
吾夠人打就彈機
用神高玩只一,禁人用s沙漠ew
大師級既野,我地吾明丫la
回復 支持 反對

我係一代玩家 輸比我係正常 加上我有完美主義性格 一旦覺醒 精神力 反應 思想力即時大提升 同爆種差唔多 所 ...
yiuee1314 發表於 4-3-2015 00:13

本身你派膠我就費事話你...竟然敢係我呢啲初世代接近神既玩家面前講你乜拎反應好乜乜乜

你慳啲喇...

我有資格話你囉~因為我未輸過比你 我根本冇同你打過
我係唔同你打我嬴唔到你都唔比你嬴到我 隔住個Mon打我呀笨
回復 支持 反對

本身你派膠我就費事話你...竟然敢係我呢啲初世代接近神既玩家面前講你乜拎反應好乜乜乜

你慳啲喇...

...
工口仔 發表於 5-3-2015 02:00

哦你死喇, 方丈份人好小器
回復 支持 反對

衰人  派膠無罪 娛樂有理 呢句你識條丁 我宜家就格住個mon打你 唔好走呀
回復 支持 反對

你話lv.10嘅攻擊加成部件?個數值好似唔係以百分比加上去喎……何來有會心般嘅輸出呢?而且台服玩家已證實加成後 增幅並不不大
而且正義我都有用過 佢高攻但唔表按儲sp快喎,部機又無技能加sp 又無插底爆卡 (你裝v疫苗),以環境證供好難令人信服

p.s. 一係你拍片俾我地參考下吖
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 [url=http://www.nakuz.com/bbs/ redirect.php?goto=findpost&pid=35334437&ptid=4511053]26#[/url] yiuee1315

第1:你用「放左好多圖片證明你打尉、校、將」去證明你係勁,但係點解要我地以圖片係「冇改」作為大前提去信你講野?你有咩方法去證明果D圖片唔你係自己改出黎?點解你
          唔去拍片去加強「你有比其他人強大的實力」呢個論點?如果唔識拍片可以係樂古搵教學或問人?如果識拍片但唔拍係唔通係你有能力改圖但冇能力改片?
    第2:你所講的實力係米指緊改圖方面?
    第3:如果你講到你係咁勁又點解出現「打唔赢人就會彈GAME」的情況?
    第4:既然你係出黎做野,就應該有一定年紀,應該知道點樣儲錢,咁點解你又要人送野比你?就算真係有人送,你又唔CAP圖去證明係有人送?唔通得個講字?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回答:
第1:倒不如問你有咩方法證明d圖唔係你改出黎?我有叫你上傳所有對戰影片出黎?但由頭到尾係呢個AC一條片
都冇放出黎,你有冇用呢個腦去念呢個問題?
第2:如果用「有能力改圖改到非常完美」為實力用在「應該信個賽果 相信我ge實力lor」呢句唔符合?
第3:你有冇證據指出你唔係係打唔贏人的情況就會彈game的情況?唔通你部腦可以
第4:點解各而你想人地比錢g1賺?cap圖有人送可以證明你所講ge野係事實 咁簡單ge道理都唔知 你有冇用呢個腦去念呢個問題?
基於4條問題你ge回覆都好像冇用腦就問 本人測猜地球上出現無腦袋低智能人類恐襲地球
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對