查看: 2972|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 第2次拍片啦-.-

隊友超強只可以咁講--.-
(條片係到?)
回復

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

就係大家哥你做逃兵果場?好心你啦,仲係到串柒柒,我係你就深潛啦!真係唔怪得升到上紅星都仲係得士官實力,一見自己d隊友弱少少就即刻走場,d技術10世都練唔到啦,不過兩隊實力真係差太遠,就萛你係到個結果都唔會[size=13.63636302948px]差太遠
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

你鍾意既咪懶死囉,我又無所謂既
回復 支持 反對

你唔好同我地講你係尉la你自己本身就係校,見隊友弱少少就走,重話有你係度結果唔會差太遠?你唔係好勁咩?有你係度你果team實贏緊wo,實反到場la。你自己係到否定緊自己實力,唉又再一次證明你D圖係改/打假波。片又唔拍,米又係得個吹字,反正你懶死我地又無損失。
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

你又唔用正常思維念野 ,我點應你? 其實你係米真係改圖或打假波所以唔拍片意圖自欺欺人呀 你應該講要學習質疑別人,要學識用正常思維念野 ,例如點解你會「被彈GAME」,重有你PO果D圖有咩意義,哦我知LA,你PO圖係想講人地一定留手讓你,所以你先有機會贏到。既然係留手讓你,邊度可以證明你係勁呢?。你講到你咁勁,你一定咩場都反到LA。點解唔咁做?因為你否定緊自己實力LO,自己冇能力去反所以走場。你係米勁大家會評鑑,證明你冇打假波,你要學識認清自己的能力,做檢討,咁你先會長大,成熟的
回復 支持 反對

你又唔用正常思維念野 ,我點應你? 其實你係米真係改圖或打假波所以唔拍片意圖自欺欺人呀 你應該講要學 ...
虎珀 發表於 24-3-2015 19:32

我怕6月同佢挑 佢係咁彈game
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對