打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 真係近來聽到sd就汁有感而發, happy share ur feeling!

身為一個高達迷, 上至gvg, 下至g generation 都唔放過既小弟, sd都梗係有玩...
一開頭都真係唔睇好呢隻game (申利: 我由出天意開始的), 戈時打開gundam seed d plus ps2 game, 見到sd D 高達咁樣都無曬feel....
但問題係, ps2 game 唔係onine ga ma! 多p係的確唔同d! ;}  

我好明白隻game個版權商要搵錢就必須一隻一隻高達dun出黎, 所以我咪玩左5年lo.. 一路等佢想出我D飛佛機... 一路就話等到佢汁都未出... **真係就汁...  

最開心既時光就一定係oc戈時, 兩個字: 簡單. 黑蚊(B) ex打全攻入s機場都無問題, 包剪揼都唔洗多講, 偷背爽yy!
E+又出咩咩卡, 差D出埋cal機計d percentage, 谷鬼氣都懶插!
頂, 唔插又唔夠D人打, 嬲死左

呢隻game都真係陪我渡過左成個中學, 試過戈時大更新, 即係出00, 無正, 須佐 同 神馬戈次一次過中曬4部新機真係開心到飛起
又試過1.8 ~ 2.3 一野 ex幾部機, 爽 (你懂的)

有一排仲迷上左改介面添!

無奈係, sd 真係無機再出, D新機又違反曬平衡, S機自由好難先殺到reborn, 無奈.

所以, 我都轉左去 LOL.
見証左一隻game既起伏.

平時出到黎比人問起我打咩機都唔敢答人自已玩sd好似好kai咁.
e+唔會啦, 我可以自豪咁同人講: 我玩完左一隻online game, 叫sd高達online, 汁左戈隻on_ game呀!

多謝sd, 我係s020019, 有緣再見.
識我既say個 last hi

我去打rank啦.
都有拍過少少片haha, 雖則我唔勁, 但sd, 真係一隻好game!
回復

hi,  I know that feel, bye!
回復 支持 反對

其實我諗諗下今次會唔會都係好似之前樂古咁有人出假pose,因為如果真係官方出既,無理由一出就del pose 架?同埋始終,我覺得最重要都係要睇sd2個市場反應,所以sd係有有可能會執,但一定唔會係而家
回復 支持 反對

話說而家維護緊?
回復 支持 反對