收起左側

[其他] 話收版權執sd1果條友其實係邊個。。。。。

抵死啦,最_失敗既一個idea
回復

"重开1开不开不知道,但是2关了我很高兴就足够了"
"杂兵最好也快点去死,早点出新游戏"
回復 支持 反對

"不是不会那么惨,是绝对好很多。SD1在3次改进的G改之后其实还不算是完全成熟,还有很多地方都可以不断完善和改善,也就是说进步空间其实很大。然而现在作死就真的会死"
"坐等SD敢达3"
"666"
"寿命最短的网游之一"
"哈哈哈哈哈 报应啊 报应。"
回復 支持 反對

這糞GAME我還沒有玩過就結業了
回復 支持 反對

糞game不值你玩
回復 支持 反對

SD1當初我估係冇乜勁S機,A機出黎賺錢`OR覺得賺唔夠先至汁鬼左佢遮

其實SD1仲有好多機未出...之後冇幾耐又有G復國+鐡血新作,其實如果SD1

仲做落去我覺得到到宜家都未駛汁
.
.
.
宜家...原廠哥邊元氣大傷仲要整臭埋SDOL個名

所以而家只能...

坐等有排都未出既SD3  /  坐等SD1屍服開服
回復 支持 反對

聶羅阿瑪特 發表於 30-7-2016 15:25
SD1當初我估係冇乜勁S機,A機出黎賺錢`OR覺得賺唔夠先至汁鬼左佢遮

其實SD1仲有好多機未出...之後冇幾耐又 ...

diu, 跑online仲少人玩都未執, 班死炮菜竟然執_左SD1, 真係x佢老媽
回復 支持 反對

UIOPRT 發表於 31-7-2016 22:34
diu, 跑online仲少人玩都未執, 班死炮菜竟然執_左SD1, 真係x佢老媽

其實sdgo同sdne好似係兩間公司黎?
反正我知道雖然開發遊戲既技術人員似乎係同公司
但遊戲本身所屬公司
sdgo係netmarble
sdne係bandai korea
所以兩個遊戲係互相競爭

我覺得最有可能係bandai收版權
可能係笨大連online game市場都想壟斷埋
出sdne 然後收版權唔比sdgo再經營

所以sd應該唔會復活

BANDAI真抵死...  發表於 4-8-2016 21:17
回復 支持 反對

(抵死喇...其實我自己鍾意SD2啲畫面多啲既)

情況就好似港服SD1既改機刷任事件/清G幣事件
用開改機刷任突然無咗=無心機玩lu
明明係Bug到幾百萬但無喇喇比人封=無心機玩lu

明明係SD1儲左咁多機同比咗咁多錢...重玩=無心機玩lu

擁有但一瞬失去所有sosad
抵撚死喇 哈哈哈哈哈
回復 支持 反對